reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejka.....
Juz po pracy..... o dziwo dobrze mi to zrobiło....bo nafeszerowałam się rano lekami i w pracy przeszło.....Juz w sumie ok.....ale wczoraj masakra wieczorem była.....Poszłam z Polcią do łóżka juz p[o 20.00 oczy mi się kleiły , odpływałam a ta mała żmihjka moja kochana zasnąć nie chciała.....Az się popłakałam z bezsilności a ona razem ze mną :-)
kasiaj - zdrówka dla Fifiego......
BButtrefly - wieki Cie nie było!!!!!
Ita jeszcze raz wielkie gratulacje.....Oby do UK to nie dotarło....Przynajmniej w tym roku!!!!! :-)

Dla Zosieńki i Eryczka
100 lat, 100 lat.....
Niech się Wam spełnią wszelkie marzenia.....

A kreatorce
radości, miłości i samych pogdnych dni w życiu
100 lat kochana.....

Cześć!!! Chciałam się tylko przywitać! Jesteśmy już w domciu... jak się ogarnę to napiszę co i jak!!! Buziaczki :)

MMUUUAAAAAAAA( to buziak) No nareszcie! Już myslałam że do Szwecji pojechaliście cy cóś :):P Kochana Witaj
Lenka- przy biegunce się ogranicza mleczko bo jest za ciężkie poprostu:)
Lizka- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin wczorajszych i imienin!
Kreatorko- HAPI BERFZDEJ TU JU , HAPPI BERFZDEJ TU JU HAPI BERFZDEJ DIR KREATORCIU HAAAAPI BERFZDEJ TUUUUUUUUU JU!
Agi- Super że się lepsiej czujesz a jak Pola??
Buterfly- Kochana brakowało Cię tutaj!!!!!
ITA - GGGRRAATULLACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na razie tyle udało mnie się nadrobić bo dzisiaj jakaś zawrotna prędkośc przy wszystkim mi sie robi i nic nie moge zrobić:) Miedzy innymi smażyłam 7 naleśników przez godzinę i 20 minut- niezle co? Z niczym nie mogę się wyrobić a od 13 dopiero teraz usiadłam:) MISTSUNIU :)

IIIIII OCZYWIŚCIE DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ZOSIEŃKI ,.ERYCZKA I JAGUSI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!!!!!
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Wam życzenia!!!

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- macie już o roczek więcej!
Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół...

Dziękuję bardzo bardzo za pamięć moim kochanym Korianderce i Perfekcie!!! Ogromniasty buziaczek dla Was!!! :*

A więc... pojechaliśmy w odwiedziny do mojej babci i cioci... tam byliśmy 3 dni... młody był mega grzeczny, nie poznawałam swojego dziecka :) odwiedziły nas moje koleżanki z dawnych czasów ze swoimi dzieciaczkami (córeczkami)... młody był zachwycony w gronie małych laseczek!!! ;) Babcia i ciocia zachwycone, bo już tak długo go nie widziały! Bawiły non stop!!! :) Następnie pojechaliśmy do chrzestnego Damianka do Opola. Załapaliśmy się na weekend Festiwalu Opolskiego ale słuchaliśmy z daleko bo wolnych biletów już nie było. Zaliczyliśmy Zoo... Takie nie duże ale było fajnie. Damian zachwycony szczególnie małpkami!!! :) Potem pojechaliśmy do Wisły... tam pełen relaksik i spacerki!!! Bardzo spokojnie, mało ludzi ale ja tak lubię!!! Wczoraj byliśmy na chwilkę też w Czechach, tak na zakupki, ale nic nie było :( Pogoda udana, przez cały pobyt super cieplutko i słonecznie!!! :) Łącznie przejechaliśmy 1300km, i o dziwo mały był spokojny, tylko czasami szału dostawał... nie zabrałam mu żadnej fajnej (nowej) zabawki żeby miał się czym zająć... ale i tak dużo spał więc był spokój!!! :) Nie obyło się też bez krwi... brrrr... w Wiśle w hotelu młody przewrócił się i przegryzł wargę!!! Jesu, ile krwi się lało... ja w panice... młody się darł wniebogłosy, ale za chwilkę krew nie leciała i młody już był grzeczny... nawet nie wiem w którym miejscu sobie przegryzł bo nie pozwala mi zaglądać do buźki, łobuz mały...

No i już w domku... fajnie jest na wakacjach ale w domku najlepiej!!! :)

Nie jestem w stanie Was nadrobić... mam nadzieję że wszystko dobrze u każdej z Was! ;) Chciałam również złożyć najserdeczniejsze życzonka urodzinowe wszystkim dzieciaczkom!!! :) mam nadzieję że imprezki udane!!! :) u nas wszystko przed nami ;)

Fotorelacja za chwilkę, choć zbyt dużo zdjęć nie robiliśmy więc nie ma się czym chwalić :(

Copy of DSC08747.jpgCopy of DSC08736.jpgWisła nad Wisłą
Copy of DSC08672.jpgCopy of DSC08661.jpgZ dziewczynami, Amelka to jego narzeczona... starsza o całe 2 tygodnie ;)
Copy of DSC08712.jpgCopy of DSC08704.jpgOpole zoo
Copy of DSC08700.jpg
pencil.png
Opole nad Odrą

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, ja tylko na chwilke bo u Dzien Marudy, Swistaka i innych takich tam dzisiaj ..:baffled:

Kasiek no witaj kochana, widze ze wyjazd wspaniale sie udal, swietne foteczki, ale ty masz dwa ciacha w domu looojeeej!:-p:-D A Damis w otoczeniu kobiet promienieje!! Pewnie dlatego przestal marudzic, babek mu trzeba do towarzystwa:-D A nastepnym razem jak juz bedziecie ponad 1000km przejezdzac to lepiej do nas zajrzyjcie a nie na jakies Czechy :cool2:
Lencja Klementinka ufff to dzisiaj bez wstydu moge zapytac: jak spotkanie :sorry2:
Agi ciesze sie ze Polcia lepiej, a ty wracaj szybko do sil!

Dla Zosi i Eryczka
100 lat, 100 lat!!
I kazdego dnia mnostwo slonca!

A kreatorce
wszystkiego co najlepsze, echhh ty mloda pupka jestes :)))
Sto lat!

reklama
Witam:)

Wszystkiego najlepszego dla Zosi i Eryczka!!!!
Najserdeczniejsze życzenia dla troszkę starszej solenizantki Kreatorki!!!

a my w czarnej dupie tkwimy, niby antybiotyk działa bo gardło i ezły w porządku a biegunka i temp zdaniem dr spowodoane rota...w toruniu podobno panuje... dostliśmy takie leki

Hydronea Baby, prosz., 10 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Lakcid forte, liofilizowane do sporządzania zawiesin doustnych, 10 fiolek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

plus dietka i zobaczymy... kurde, mam złe przeczucia, teraz znów temp skoczyła do 39..........

co dawałyście dzieciom d do jedzenia jak miały jelitówkę?

Kasiu Karolina przy biegunce piła - niechętnie - ORS 200 hippa, jadła kleiki ryżowe, papkę marchwiową, jabłko pieczone.
Z leków stosowaliśmy krople Biogaja i Enterol 250.

Kasiek super że wyjazd udany, fotki śliczne:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry