reklama

Czerwiec 2010

Dziń dybry

to moje dziecko to nawet w wakacje nie może sobie zrobić wakacji od wczesnego wstawania i wstaje o 5:30:dry::dry::dry::shocked2::shocked2: a ja to od was uzależniona jestem:szok::szok::szok:
Ita - OGROMNE GRATULACJE!!!:-):-)

kreatorka - na pewno szczupła laska jesteś:tak: z tego co pamiętam to udało ci się 8 kg zrzucić;-) ja nic nie chce mówić jak po tych wakacjach wyglądać będę :shocked2:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

koriander - Majusia przez większość drogi robiła sobie zdjęcia, hihi FISHER PRICE T2634 ! GADAJĄCY APARAT FOTOGRAFICZNY (1662941880) - Aukcje internetowe Allegro

Perfecta - powodzenia i trzymam kciuki!

emalia - rozkręcasz biznes?? co się nic nie chwalisz;-) powodzenia!

Sto lat dla Zosi i Eryka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ita - GRATULACJE.............WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas noc koszmarna....Mnie te, rozłozyło na maxa....Chyba czeka lekarz mnie i Polcie.....wrrrrrrrrrr.....No nic szykuje sié do pracy......

Ostatnia edycja:
Hejka
ITA GRATULACJE!!!! :-) ;-)

Kurcze Miki mi wstaje od 2 dni o 5:30... mam nadzieje ze to chwilowe... niech nawet o 6 wstaje ale nie o 5:30 ehhhh....
NO i niewiem, moje dziecko sie nawróciło:szok: od wczoraj na sniadanie je miseczke kaszki! a dzis mu dalam jeszcze pol kanapki i juz jej nie ma :-) :tak:

Ehhh ale fajny ruch tutaj sie zrobil ;-)
Ja dzis bede robic dzem z truskawek takze do poludnia pewnie sie nie pojawie :P ehhh ale jak tra to trza... :-)
No i dzis znow moje swieto, bo mam imieniny hihihihi ;-)

Wszystkiego co najlepsze dla dzisjejszych wszystkich roczniaków ;-)

Cześć cześć.
Po ponad tygodniu niekarmienia obudziłam się z biednymi, twardymi jak kamień i bolącymi piersiami. Zaryzykowałam i dałam je Gosiakowi po minutce na każdą, co za ulga. O dziwo, młoda się nie buntowała jak jej zabierałam po tej minucie, dostała zaraz swoje mleczko i była zadowolona :-)
Gosiagro- coś czuję, że zaraz zacznie się bbszał na ten aparacik, ja już biegnę do sklepu :-) A przytyciem na urlopie się nie martw- wybiegasz z Mają na plaży, albo... wypocisz ;-)
Agi78- zdrówka Kochana, tylko czemu wybierasz sie do pracy, a nie na zwolnienie????
mimi- ale suwaczek już fajnie posunięty. Jak się czujesz Kochana, zwłaszcza w te upały?

U nas z zabawek szczerze polecam to: Domek Teletubisi piętrowy - Zabawki dla dziecka - sklep z zabawkami. Gosia ma po Piotrku i potrafi sie tym zajmować dobrą godzinę... A Piotrek dostał to gdy miał dwa lata i bawił się tym ponad rok, więc zabawka na długo. Tylko nie wiem czy można ją gdzieś jeszcze kupić....

Miłego dnia dla wszystkich i wielkie buziaki i całuski i życzenia urodzinowe dla Zosi i Eryczka
Liza- dużo słońca, radości, zdrówka i pomyślności z okazji imienin!

Itunia -ja to wiedziałam, że będzie dobrze :) Tak jak mówiłam, już ubranka po Nelci odkładam :))))))
Koriander - :))))))))))))) Mam nadzieje, że spotkanie dziś tuż po południu:) Z Kelmentinką i Itą???
Kasiu a czy Ty się wybierasz już na spacerki z Filipem, czy jeszcze nie wychodzicie? Może byś do nas dołączyła?
Nie piszcie mi tak o tym zapyłkowanym Toruniu bo zacznę sie bać ;)
Kajdusia - oceny wystawione, teraz jeszcze rada i to nie jedna.. bryy.. Potem tydzień rekrutacji i wreszcie wakacje :) Może się nam jakieś wakacyjne spotkanie uda? :)

zmykam na lekcje...

Ostatnia edycja:
Itunia -ja to wiedziała, że będzie dobrze :) Tak jak mówiłam, już ubranka po Nelci odkładam :))))))
Koriander - :))))))))))))) Mam nadzieje, że spotkanie dziś tuż po południu:) Z Kelmentinką i Itą??? Kasiu a czy Ty się wybierasz już na spacerki z Filipem, czy jeszcze nie wychodzicie? Może byś do nas dołączyła?
Nie piszcie mi tak o tym zapyłkowanym Toruniu bo zacznę sie bać ;)
Kajdusia - oceny wystawione, teraz jeszcze rada i to nie jedna.. bryy.. Potem tydzień rekrutacji i wreszcie wakacje :) Może się nam jakieś wakacyjne spotkanie uda? :)

zmykam na lekcje...

hehe ja tez sie boje by do Wrocławia nie doszło;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry