reklama

Czerwiec 2010

reklama
Agi - przyszła ciocia... na sam wyjazd... hehe ;)

Koriander - oj chętnie bym pojechała!!! nawet mi się śniło że tam byłam i wreszcie się poznałyśmy na "żywca"... hehe ;)

Miałam zrobić tort na urodziny, ale nie mam piekarnika... więc poprosiłam teściową żeby mi upiekła biszkopt... a jej się nie chciało i zamówiła tort w cukierni... bleee... jakiś truskawkowo brzoskwiniowy, a mały brzoskwiń nie lubi... WHY????? :( bu hu... się popłakałam... ;) ale babeczka sama zrobię ;)

ja jutro robię próbę tortową :) znaczy próbę masy tak żeby na czwartek w dniu urodzin był mały tort w domu, a jak mi się uda to moje dzieło na niedzielę (w niedzielę będą goście) pokażę wam w przyszłym tyg- mam w planie ulepienie kubusia puchatka ale czy to wyjdzie? :)

Bbutterfly - pewnie że się uda!!! ja też po raz pierwszy chciałam coś takiego sama zrobić, ale jak widać będę musiała się wykazać przy innej okoliczności... :(

Laski... znów przytyłam... masakra... co się ze mną dzieje??? przecież się nie obżeram... zawsze po wakacjach kilka kg na plus... ahhh... od jutro jem chleb i wodę...

Ostatnia edycja:
kasiek- fajnie ze jesteś, zdjęcia świetne, Damianek zadowolony widać chłopak podróży potrzebuje:-)a nie tam siedzenia w domku, kazdy by się nudził i marudził.

koriander- każda kobieta ma taki dzień (ja mam taki conajmniej 5 razy w tygodniu ) i dzisiaj dopadło Lilusię :) chyba że pisałaś o sobie hehehe

butterfly widze ze też ambitnie podeszłaś do tortu hiihi, ja do końca tyg. planuję zrobić masę cukrową zeby sprawdzić jak się nią posługiwac:) planuję zrobić auto dla Łukaszka.

kasiek- smacznego, ja też na diecie, ale dzisiaj zgrzeszyam bo tata zroił pizzę na kolację :/

Witajcie, wpadłam na chwilę pczytać oc tam się ciekawego działo na bb, na więcej niestety czasu nie mam - jakis kompletnie zwariowany czas nastał.
kasiek - super zdjęcia, fajnie że wyjazd sie udał
ita - Gratulacje!!!!
kasiaj - zdrówka dla Filipka

tyle ogarnęłam...
a teraz życzenia, ponieważ starsi mają pierwszeństwo to:
kreatorko - wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń!!!

i dla najmłodszych: Zosi, Jagody i Eryka - wszystkiego co najlepsze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry