Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
Buziaki dla Was i Maluszków, duzo zdrówka Wam życzę
Ja pamiętam bardzo dobrze!!!Super , że sie odezwałaś a zarazem mnie zaskoczyłaścześć kobitki:-)
Pewnie mnie nie pamiętacie, często do Was zaglądam jednak się nie udzielam. Mówiłyście o koolkach,ząbkowaniu, siadaniu, a ja nie mogłam się dołączyć. Często podglądam Wasze maluszki
Chciałam się Wam pochwalić że należę teraz do styczniówek2012i bardzo Was proszę o kciuki i wspomnijcie czasem mojego Pawełka, byłby teraz jak te Wasze cudowne szkrabiki
cześć kobitki:-)
cieszę się że o mnie nie zapomniałyście, naprawdę bardzo mi miło się na duszy zrobiłoObiecuję że będę się udzielać częsciej