reklama

Czerwiec 2010

reklama
a co mi tam pokażę Wam zdjęcia z dziś(i wczoraj:P) może te Was zainteresują bo jak pokazałam z roczku to mało kto chyba oglądał :-(

Załączniki

• 100_4995.jpg
    100_4995.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_4985.jpg
    100_4985.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_4983.jpg
    100_4983.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_4998.jpg
    100_4998.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 60
ja oglądałam z roczku. Śliczna Jagódka, gdyy mój łukaszek tak sam pił z butli, nawet z kubka hrabiemu trzeba podawać:))
Jaka mała zabka w basenie, Łukasz uwielbia konewki:))

koniec posiedzenia, czas spać.
Do niedzieli papapapapapapapapaaaaaa.Bedę tesknić

Ostatnia edycja:
ja oglądałam z roczku. Śliczna Jagódka, gdyy mój łukaszek tak sam pił z butli, nawet z kubka hrabiemu trzeba podawać:))
Jaka mała zabka w basenie, Łukasz uwielbia konewki:))
o to mogę szczerze powiedzieć z dumą,że Jadźka pije butlę sama od 6mc, a dwa mc temu kupiłam jej taki kubek z lovi 360stopni i z niego od razu też umiała, bez problemu soczek se stoi jak chce pić to się napije, ale porażka była z niekapkami - tego to za nic nie chciałą nawet do ust wziąć....

Olavip-cudowna Twoja Jagódka! Nie ma to jak u mamusi na kolankach :) Jak się ładnie bawi w baseniku, i jak ładnie sama je -u nas jak u Zyrafki, rączki do pupy chyba przyrosły :) ...ja nie widziałam z roczku ale zaraz sobie znajdę :)

ku...a 3 raz piszę to samo jak znowu nici to idę spać
mój też herbatki pije z butli ale na leżąco i więcej się nią bawi niż wypije więc też wolę dać lovi niekapki muszę mu trzymać nie morze zakumać że trzeba podnieżć wysoko kubek

Witam i ja.
Fajnie ,że tu tak wesoło, ale mnie nie do śmiechu (kto zaglądał na zamknięty ten wie).

Chciałabym złożyc życzonka wszystkim małym i dużym z ostatnich dni!!!

Dziękuje Wam ,że jesteście ...

:(

reklama
Witajcie babeczki!!!!

My już roczek mamy za sobą! Dziękuję tym które pamiętały, a szczególnie Koriander i Perfekcie!!! :D

Nie mam za bardzo czasu żeby Was poczytać, więc wybaczcie... widziałam tylko fotki Jagódki i są super! Mój Damiś też je mleczko sam już od jakiegoś czasu, jest to dla mnie bardzo wygodne!!! ;) Co do niekapków, to kupiłam Aventa tak jak radziłyście i czytałam też inne opinie, niby jako najlepszy... no więc, jestem ciut zawiedziona bo niestety z niego kapie.... grrr... ale przynajmniej młody się nie zakrztusza tak jak z wcześniejszymi, więc jest jakiś plus ;)

Mieliśmy bardzo ciężką nockę, ani ja ani młody nie mogliśmy spać w domu... nie wiem co się działo, ale Damian wiercił się przeokropnie przez całą noc!!! Ahhh... może to zęby... oby... Skoro w nocy nie pospał, to też dziś był mega marudny... więc urodziny pod hasłem marudy... dostał od babci rowerek i piłeczkę taką dmuchaną plażową i narobił płaczu bo się tej piłki panicznie boi... ??? dziwne to moje dziecie... ;) poza tym, to spędziliśmy urodzinki z teściową i jej mamą, było miło ;) torcik jak już pisałam kupny, ale o dziwo bardzo bardzo dobry!!! ;) młody wybrał najpierw długopis a później kasę ;) więc nie będzie źle!!! :D

Wklejam kilka fotek... ;)

Copy of DSC08780.jpgCopy of DSC08774.jpgCopy of DSC08786.jpgCopy of DSC08785.jpgCopy of DSC08771.jpgCopy of DSC08765.jpgCopy of DSC08759.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry