Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

suknie wybralas piekna, a ciacho to nie wiem, ja z mojego wesela najmilej wspominam Smietanowo-lodowy tort przepieknie ozdobiony ktorym sie wysmarowalismy z mezem 
to w takim razie jestescie do siebie rowniez podobni :-)koriander - ale mnie kobieto na duchu podniosłaś, ach... ale co do podobieństwa to Jagódka to skóra zdarta żywcem z mojego K.
hahaha eeeeee nie za bardzoto w takim razie jestescie do siebie rowniez podobni :-)
Kasiu a to nie trzeba bylo samej calego torta zjadac ..Koriander - TAK!!! rzęsy mi zgrubiały!!! hahahaha dobre... dziś zjadłam torta...ale od jutra dietka dietka... )

hahahhahahahaha eeeeee nie za bardzonie będę w to brnęła dalej, bo na końcu się okaże że mój mąż jest moim bratem a nasza córka matką, albo jeszcze inaczej
![]()

oj jak jak bym chciała robić brzuszki... brak motywacji... kopnij mnie w tyłek za dwa razy dziennie żebym się wreszcie zabrała za ćwiczenia!!!