reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
Pierwsza?:)
Wiadziałam super zdjęcia olivip(urodzinkowe tez ogladalam;-)):tak: młoda fajnie sama pije, moj identycznie lezy tez sam sobie pije:tak:
KAsiek gdzie ty jestes za gruba? :dry: super fotki! Twój synio wyglada jakby juz mial z poltora roku :tak:;-)
emalia trzymajcie sie....[*] :***

Zapomnialam co jeszcze mialam pisac:-p zaraz sie wróce :P

edit.
kreatorka kiedy macie slub?:-) ja nie pamietam jaki byl u nas tort, to juz ponad 5 lat temu a slub byl w maju, 13ego :-D
kajka pol gratuluje ciazy!!! i trzymam kciuki by wszystko bylo juz oki! ja o was tez pamietałam :tak: zagladaj czesciej.

Dobra spadam bo zalecialo mi czyms smierdzącym w pokoju a Miki jest 2m odemnie:szok: a feeee....:no: :-D

Ostatnia edycja:
Ale zescie sie rozpisaly dziewczyny od wczorajszego wieczora.Juz polgodziny czytam i napewno cos mi umknelo.Wiec czytam jeszcze raz.
KASIEK to ze Damianek boi sie pilki to nic.Na urodzinach u Victori byl cztery letnik chlopiec ktory po wejsciu do sali zaniosl sie przerazajacym placzem.Szlochal biedny tak z polgodziny i dopiero pozniej wyszeptal ze sie boi BALONOW.TAk wiec wszystkie balony powedrowaly do ogrodu, a nie ktore (te z gazem)fiuuuuuu pofrunely w daleki swiat.
JA to zawze z opoznieniem jestem z zyczeniami aleWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW

Ostatnia edycja:
zyrraffka - dzieki za wywołanie :) Jakoś nie moge dogonić produkcji - co doczytam pare stron, to już jest drugie tyle zapisane :)

U mnie dobrze :) Zaczął się 3 trymestr i okres zgagi :P do tego brzuszek juz na prawde duzy...już bym mogla urodzic :P
Duuużo się ostatnio dzieje - urodziny małego w niedzieje (boje się, bo zapowiadają deszcz, a ma być grill), zmiana samochodu na kombi (do normalnego dwójka dzieci z dwoma wózkami nijak nie wejdzie), powoli zaczynamy szukać żłobka od razu dla dwójki, oraz dostalismy spory zastrzyk gotówki (spadek), więc zaczynamy powoli szukać dzialki :)
Dzisiaj jedziemy oglądać żłobki, a jutro od rana jade na badania glukozy, do komisu i do mojej mamy...zapracowany dzien :)

lena - mam nadzieje, że Wiki bedzie miala niedługo operacje :(
eagle, olavip, zyrraffka, katarzynaj - ehhh....też bym się chciała napić czegoś z procentem :) Szczególnie tej żubrówki :) Przez ostatnie prawie dwa lata tylko dwa razy sie napiłam :P
kreatorka - my mielismy tort z dużą ilościa masy śmietanowej i sie nie rozpuściła - od razu ze sklepu pojechała na sale, a tam włorzyli do lodówki.
kajkapol - gratuluje :) Życze udanej ciaży :)
olavip - super zdjęcia :) Jagódka ma bardzo ladny kostium :)
Kasiek1983 - super Damianek wyglada :) Jaki dorosły mężczyzna :)
emalia - jestesmy z Toba :( Przytulam mocno !!

Lena - prosty torcik, z bitą śmietaną, truskawkami i brzoskwiniami... dla Ciebie to pestka!!! :) a robiłaś kiedyś tort z masą chałwiowo-bezową??? super słodka pycha... moja ciocia kiedyś robiła ale nie może znaleźć przepisu, jak byś coś miała to podrzuć przepis!!! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry