Witam, ja tylko na momencik... czy krwawiące dziąsełka przy ząbkowaniu to normalne???? ale się wystraszyłam... od paru dni młody jest marudny, dziś cały czas palce w buzi... i tak sobie siedzimy a nagle palec cały czerwony i z buźki leci krew... dolna czwórka wyszła... ale tak jakoś rozwaliła dziąsełko że aż krwawi...
Jak najbardziej normalne. Iga ma w miejscu górnych czwórek krwiaczki już ze 2 m-ce, rozmawiałam nawet ze stomatologiem i potwierdził że tak może być i jak się zaczną wyżynać to będzie krwawić.
Zyrrafka - Ty laska jesteś z tego co na zdjęciach widziałam. Moja kumpela zrzuciła prawie 30kg - diety, żadnych słodyczy i mało tłuszczu i duuuuuużo ruchu
Kasiek - to samo co wyżej

Gdzie Ty gruba jesteś??

A Młody niezły przystojniak
Perfecta - zdolniacha z Jasia!!!!!!Gratki!!!! Igula zaprzestała nowych słów już jakiś czas temu. Ale i tak najlepsze jest koko-oko jak chce pokazać gdzie jest oko

I przy tym wkłada palucha do oka

hihihihi
eagle - Iga nie jest zazdrosna o inna dzieci, ale bardzo często jest małym rzepem

Jak jest u kogoś na rękach i zobaczy mamę to odrazu łapki w moją stronę i ściska mnie mocno za szyję by ją wziąć
nadika - zazdraszczam przespanej nocki
Kajkapol - ja tez Ciebie pamiętam i gratuluję!!
Izia - piękny torcik!!!!!!!!!!
Ewelinka - śliczne masz skarby, a Marysia ma chomika w rączce??
Lena - powodzenia w poniedziałek
Dla wszystkich dzisiejszych solenizantów i tych dużych i tych małych najlepsze życzenia:-)