reklama

Czerwiec 2010

Morning!!!!
U nas pobudka 7.20.... :-( ( z tatusiem to śpi do 8.00)
Jemy śniadanko i szykujemy sie do kościółka a potem na shopping...jeeeeeeeeeee
Miłego dnia i do poźniej!

reklama
Dzień Dobry,
laski ale wczoraj się wieczorem rozpisałyście, ja padłam o 22.30 a to dopiero imprezka się zaczeła :)

Natan cały czas ma wysypkę ale do tego nie ma żadnych innych niepokojących objawów więc obstawiam że to faktycznie mógł być jakiś wirus i wysypka na koniec choroby.

koriander nie bylismy u lekarza bo wysypka pojawiła się w piatek wieczorem (zauważyłam przy kąpaniu) i szczerze mówiąc jak nic się z Natankiem nie bedzie działo to narazie do lekarza nie pójdziemy, dla małego każda wizyta u pediatry to traumatyczne przeżycie.

avena ta przespana nocka to tylko jedna była :) a tak to młody budzi się przynajmniej raz

My mieliśmy iśc dzisiaj do mojej mamy na obiad ale odpuszczamy sobie bo bedzie tam moja siorka z córką starszą o 3 m-ce od Natana i nie chciałabym by się zaraziła. Tak więc uciekam do kuchni gotować rosołek :)

Emalia powodzenia dzisiaj!!!!! trzymam kciuki by wszystko się udało i dla Oleńki był to bardzo przyjemny i szczęśliwy dzień!!!!

Dla Oleńki - Emaliowej najsedeczniejsze życzenia!!!!

Promieniejące serce Jezusa dziś swym blaskiem objęło Cię,
przytuliło do siebie i zaopiekowało się Twą duszą.
To dobry Anioł Stróż w dniu Komunii Świętej przyprowadził Cię
przed ołtarz z żółtą świecą w ręce,
abyś dała schronienie i opiekę Jezusowi,
co zawsze będzie Kochał Cię.
Gdy Duch Święty Twojej główki dotknie,
i Jezus zapuka do serduszka drzwi,
nie bój się otworzyć nowemu gościowi,
z którym na pewno zaraz szybko zaprzyjaźnisz się.
On Cię nauczy,jak być dobrym człowiekiem jak kochać bliźniego,
któremu czasem źle,wtedy pokaże dzięki swoim łaskom,
jak bardzo kocha Ciebie - Dziecko swe.
Błogosławieństwa i wiele łask Bożych dla Ciebie Oleńko!!!!!!!!

Good morning!!!

Dla OLEŃKI:

Ukochane małe dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie.
Gdy Cię minąć ma zła droga,
Nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij że Bóg w niebie,
Ma w opiece zawsze Ciebie

Cześć PIĘKNE!!
Wszystkiego naj naj dla roczniaków!!!! :D
Specjalne życzenia z okazji komunii Oli!

Ja jak zwykle narzekam na to że doba jest zdecydowanie za krótka :)
Imprezka urodzinowa udana, pogoda można powiedzieć dopisała bo mimo że niebo było zachmurzone to nie padało ... Nasza Julka chwyciła za kieliszek :P
Mamy już 8 ząbków, jeszcze nie chodzimy chociaż już mamy pierwsze 3 kroczki za sobą... nasza mała coś boi się samodzielnie puścić bo musi mieć coś w ręku co ja też trzymam np. pieluchę tetrową i wtedy zasuwa jak mały samochodzik :) a puszczona sama robi kilka kroczków i kuca albo siada.

Wiem że już nie raz to się przewijalo ale mam pytanko co podawałyście na biegunkę? Julka od 3 dni robi 3 kupy dziennie w tym 1-2 takie wodniste i nie wiem czy to przez to że pije strasznie dużo czy coś się dzieje, pediatra kazała dawać 1 dziennie dicoflor ale mimo to ta kupa jest taka inna.

Hej
U nas dziś w kościele dwie dziewczynki miały komunié...i tak sobie myślałam o Oleńce....Ach....
Olu Skarbie....niech dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie pięknym dniem....mimo wszystko....

Ależ u nas pogoda do bani....wrrrrrrrrr....czy to sie kiedyś zmieni...tragedia...........

reklama
Witam w niedzielne popołudnie.

Nam niestety wyjście na kawkę nie wypaliło:( teściowa przyjechała sama pociągiem dosłownie na 4 godzinki więc niebyło jak.

Cześć PIĘKNE!!

Wiem że już nie raz to się przewijalo ale mam pytanko co podawałyście na biegunkę? Julka od 3 dni robi 3 kupy dziennie w tym 1-2 takie wodniste i nie wiem czy to przez to że pije strasznie dużo czy coś się dzieje, pediatra kazała dawać 1 dziennie dicoflor ale mimo to ta kupa jest taka inna.

Karolina przy biegunce piła - niechętnie - ORS 200 hippa, jadła kleiki ryżowe, papkę marchwiową, jabłko pieczone.
Z leków Smecta, krople Biogaja i Enterol 250.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry