reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej
Oj piata ja dzis:P

Perfecta ja tez zamulona przez tą pogode... leje, wieje, brrrrrr zimno 12stopni tylko...

Kurcz eide do Mikołaja bo cos mi zasmierdzialo... :P heh

Dzień dobry... albo i nie...

Okropnie się czuję, nienawidzę takiej pogody!!! łeb boli... ehhh... :( zimno jak nie wiem co

Nadika - ja nic nie szykuje na dzień ojca bo ojciec nic nie przygotował na dzień matki, więc z ramach rewanżu nic niedostanie!!! chyba że się dziś spisze na medal, bo obchodzimy 2 rocznice ślubu... się zobaczy!!! ;)

Miłego dnia wszystkim!!! :)

Czesc :)
My juz po urodzinkach :) Było 12 osób i 4 dzieciaków i było bardzo fajnie :) Pomimo średniej pogody, to grill i impreza sie udała :)
Mały niestety wybrał dwa razy kieliszek, a potem zainteresowały go kluczyki, wiec już sie boje :)
Niestety robienie imprezy w ciąży jest strasznie męczące...pod koniec soboty i pod koniec niedzieli padałam...brzuch warzył tonę, a o pachwinach nie wspomne...
Nadgonie produkcje i wkleje zdjęcia, jak tylko troszke odpoczne.

Dzień dobry... albo i nie...

Okropnie się czuję, nienawidzę takiej pogody!!! łeb boli... ehhh... :( zimno jak nie wiem co

Nadika - ja nic nie szykuje na dzień ojca bo ojciec nic nie przygotował na dzień matki, więc z ramach rewanżu nic niedostanie!!! chyba że się dziś spisze na medal, bo obchodzimy 2 rocznice ślubu... się zobaczy!!! ;)

Miłego dnia wszystkim!!! :)

U mnie tak samo! Ja dostałam na dzieć matki UWAGA Puszkę Fanty! Phi! Nic nie szykuję zapszłam się!:P

to ja też się przywitam

Kasiek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Lenka miłego powrotu do pracy

oczywiście najlepszości dla Natanka - to już 13 miesięcy oraz naszego przekochanego roczniaczka Krystianka dużo zdrówka i uśmiechu każdego dnia chłopaki
h110.gif
h105.gif
n025.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry