reklama

Czerwiec 2010

cześć Dziewczyny

czy działa Wam strona www.wielkiezarcie.com ??

chciałam wypróbować masę cukrową ale nie mogę żadnego linka otworzyć i zaraz się wścieknę!! strasznie jestem zła, brrrr

Już mam ustalone menu na urodzinki Łukaszka:) tylko musze jeszcze znaleźć jakiś smaczny krem do tortu bo nie chcę smietany

reklama
Kolenderko - Mam pytanko. Czy próbowałas podawać Lili Hummus?? Jaśkowi strasznie zasmakowała odrobinka i wrzeszczał a ja się boję że na cieciorkę czosnek i cytrynę za wczesnie...

Ale pogoda spać spać spać:eek:

zyraffka-u mnie nie działa

prosze Cię jeśli masz chwilkę czy mogłabyś mi skopiować przepis i tu wkleić: www.wielkiezarcie.com/recipe30981.html- edit: ale gapa ze mnie przeczytałam ze u Ciebie działa. Kurcze cioekawe skąd ja teraz wezmę przpis

kasiu mi też się nie chce, na szczeście mama mi pomorze i mąż w srodę przyjedzie bo puszczaja ich na długi weekend więc saię zajmoe Łukaszkiem więc jakoś to będzie.
nic wyszukanego nie będe robić. Będą żeberka i skrzydeka, szaszłyk z białej kiełbasy, frykadelki, jajka pieczone, 3 sałatki

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny

czy działa Wam strona www.wielkiezarcie.com ??

chciałam wypróbować masę cukrową ale nie mogę żadnego linka otworzyć i zaraz się wścieknę!! strasznie jestem zła, brrrr

Już mam ustalone menu na urodzinki Łukaszka:) tylko musze jeszcze znaleźć jakiś smaczny krem do tortu bo nie chcę smietany

Przepis jak przygotować masę cukrową
http://jesiennedzieciaczki.pl/forum/garkuchnia-f3/plastyczna-masa-cukrowa-do-ozdabiania-tortu-t11334

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny, znalazłam już fajna stronkę, dokładnie opisane po kolei co i jak oby mi się udało bo najgorzej stresujhttp://slodkowytrawnie.blox.pl/2009/07/Masa-cukrowa.html się tortem :)) Masa cukrowa

moze moje nowe hobby bedzie hehe, teraz poszukam przpisu na krem

ewelinka nie wejdę na kotleta bo mi cły internet zeżre, mam na kartę

Ostatnia edycja:
reklama
Kolenderko - Mam pytanko. Czy próbowałas podawać Lili Hummus?? Jaśkowi strasznie zasmakowała odrobinka i wrzeszczał a ja się boję że na cieciorkę czosnek i cytrynę za wczesnie...
kochana Lila baaardzo lubi humus! Ja jej daje jak sami jemy, wtedy nawet troche chlebka z nim zjada. A cytrynke to juz jej dawno daje, potrafi plasterek do sucha wyssac :-) tylko ze ja czesto robie humus bez czosnku, chociaz czosnek tez juz dawalam w obiadkach
No i jest zdrowy dla naszych maluszkow, cieciorka bardzo zalecana!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry