reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie. My dziś świętujemy:) to już roczek a pomyśleć ze rok temu o tej porze czekałam na anestezjologa ze znieczuleniem jak na zbawienie, tak szybko zleciało. My dziś siedzimy same, tatuś pojechał w delegację na dwa dni tak więc korzystając z czasu wolnego i urodzin małej idziemy sobie połazić po sklepach:) może któraś warszawianka ma ochote?? nie chce mi się siedzieć w domu bo będzie chciała się babcia Rafała wprosić-mogła przyjechać w niedziele jak robiliśmy urodziny a nie focha strzelać że ze swoją synową się nie odzywa:/ No i jeszcze jedno, Klara zrobiła nam super niespodziankę wczoraj, niespodziewałam się zupełnie, myslałam że jeszcze na pierwsze kroczki poczekamy kilka tygodni a nasze szczescie przeszło wzoraj chyba ze dwa metry samo.

Emalia-ciesze się że komunia się udała i obyło sie bez łez. Jestem z Wami.

emalia - o też znalazłam! zjawiskowo!
no i oczywiście dla KLARY:
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Dzien dobry :-)

Perfecta i jak zasmakowal humus Jasiowi? Lila wczoraj akurat zjadla z pieczonymi warzywami i klopsem :-) Pewnie jakbym miala jakis drugi nick wymyslic to bym sie wlasnie " humus" nazwala

emailia zdjecia przecudne, widac ze to byl wyjatkowy dzien pod kazdym wzgledem..Mala ksiezniczka, jaka ona jest piekna! No ale wiadomo po kim..Duzo sil w nadchodzacych dniach!!

Kasiek co tam u was?;-)

Butterfly wow superrr tort!!! Talenciara :)) Swietnie wygladacie :tak:

nadika jak rozwolnienie u Natanka?

eagle ty tez cos cichutko, wszystko u was w porzadku??

zaraz poodpisuje reszcie

Ola fasola sto lat dla Klaruni!!

Dzień dobry :)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA KLARY!!!!!!!!!!!!!!!!!
urodziny_1.jpg

P.S. Kto prowadzi profil na NK ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry