reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja tez się melduję że żyjemy:-)

ogólnie nic nowego, brak czasu, ogarniamy pomalutku Roczek Tomka bo chcemy wyprawić w tą sobotę - w zw. z tym jestem pełna podziwu dla Waszych arcydzieł tortowych - ja to aż wstyd się przyznać ale zamówiłam dziś gotowca w cukierni:zawstydzona/y: ale mam pewność przynajmniej że będzie pyszny i zjadliwy ( bo jak jak bym się za niego zabrała to nie wiadomo co by wyszło;-))
menu także prawie ustalone i jakies większe zakupy zrobione

lena jak w pracy? nic nie mówiłaś że wracając do pracy nas opuścisz? ja się na to nie godzę

Koriander dla Ciebie ogromny buziak za fotkę bliźniaków, a wiesz może co u nich słychać?

Emalia bardzo się cieszę że tak wszystko się udało i Oleńka nie była zbyt smutna, napewno bardziej przeżyje pogrzeb ale jestem pewna że dodacie jej siły i będzie miała w Was ogromne wsparcie ( a mogę się uśmiechnąć o fotki?)

Klementinka super że wyjazd taki udany, następnym razem to może na dłużej przyjedziecie, u nas na dłuższych trasach właśnie chrupki sprawdzają się rewelacyjnie jaki paluszki Juniorki

Ola_fasola i jak wypad wkońcu sie udał? u nas jeszcze Bebilon 2 - nowo otwarta puszka po niej przechodzimy na 3

oczywiście dla Klarci z okazji pierwszych urodzinek wszystkiego co najlepsze i mnóstwo radości i uśmiechu każdego dnia

edit: byłabym zapomniała bardzo gratulujemy pierwszych kroczków

a Gosiagro to już wróciła z podróży? czy jeszcze plażują?
a Zyraffka też jakoś dziwnie cicho?

Ostatnia edycja:
Klementinka my przez ostetnie dni mieliśmy gości więc troszkę pojeżdziliśmy. byliśmy m.in. w Gdańsku i Sopocie. i było rewelacyjnie!!! takie spacerki lubie, pod koniec wprawdzie w krzyżu coś łupało ale daliśmy radę. na szczęście mi stupki nie puchną :)
Zuza już coraz mocniej zaczeła chodzić sama :) jeju jak to cudnie i śmiesznie wygląda :) hihi

Melduje się po wakacyjnej przerwie:-D urlop baaardzo udany, pogoda zepsuła się tylko w ostatni dzień, a tak to było ok, tylko jak tam wieje:szok::szok:
Majusia jest chyba stworzona do podróżowania:tak::tak: obie trasy zniosła rewelacyjnie, potwierdzam słowa Klementinki o chrupkach no i u nas aparacik się sprawdził, o czym już wspominałam. Przez cały pobyt była baaardzo grzeczna, no i zawsze się jacyś kompani znaleźli, to chłopcy za nią gęsiego raczkowali to jakaś dziewczynka 2,5 letnia się z nią bawiła by potem stwierdzić, że Majusia to jej wszystko zabiera i to jej zabawki:sorry::cool::cool::sorry:
W ogóle zaczepiała inne dzieci;-) nie poznawałam własnego dziecka:-D
Zadowoleni jesteśmy bardzo:tak::tak:
Z wieści bieżących to nie dostaliśmy się do żłobka:-( chociaż to teraz już mniej ważne
Byłam dzisiaj na bilansie roczniaka wymiary mojej modeleczki na odpowiednim wątku;-) Lekarka stwierdziła, ze Majusia ma powiększone gruczoły piersiowe i mamy skierowanie do endokrynologa:-( mówi, ze to pewnie od kurczaków, ale ja jej za dużo kurczaków nie daje:-( mam nadzieję, ze bedzie wszystko oki

zyrraffka - jak ty tam nad morzem się opierasz pokusom, ja co chwile lodzik, goferek:szok::szok: efekt 3 kg na plusie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klementinka - cieszę się, że twój pobyt udany:tak: moja waga tez baardzo odbiega od ideału szczególnie po urlopie:laugh2:

koriander - pozdrów od nas Ewus, chłopcy uroczy:tak::tak: fajnie by było, jak by do nas wróciła, napisz, że czekamy:tak:

eagle
- pochwal się menu:-)

mi-mi - gratki dla Zuzi:-)

Ola-fasola - my pijemy już Bebiko 3, co do spania to na urlopie miałam okazję popatrzeć co ona wyprawia, w domu zasypia w swoim pokoju i nie widzę, a tu jak byliśmy razem, po prostu boki zrywać:-D:-D:-D jak cudowała, wstawała, siadała, kładła się, śpiewała, popisywała się przed rodzicami:-) najlepszego dla Klarci

kasiaj- i jak się tort udał?

emalia
- cudnie wyglądałyście obie, dużo sił na najbliższe dni

Agi - jak tam w pracy?

perfecta, koriander, eagle - buziaki za troskę:-):-)

reklama
Emalia- cieszę się, ze komunia udana i Ola zadowolona.Wyglądaliscie wspaniale, piękną masz córunię pewnie jesteś z niej strasznie dumna.
Najgorsze przed Wami, ciężko sobie wyobrazić co może czuć taka młoda dziewczynka. Najważniejsze, ze Ola ma Ciebie i napewno ma w Tobię ogromne wsparcie i razem przejdziecie przez wszystko.

Wszystkiego najwspanialszego dla Klaruni Roczniaczka:-)

lena- opowiadaj jak się czujesz pracusiu:))

olafasola- mój Łukasz też śpiący wędrownik:)

klementinko- kochana Ty w ciąży jesteś kobieto i wagą się przejujesz, eeee taam, napewno po porodzie szybciutko dojdziesz do formy z dwójka małych dzieci. Narazie nie zasilę szeregów, może pod koniec roku, listopad-grudzień, zobaczymy, chciałabym wcześniej ale tak jakoś nie badzo nam pasuje.
Usmiałam się z chrupków i kawiarni, Zazdroszczę bb spotkanka.

koriander dzięki za fotke, boscy są :)))))))ewus pozdrawiam serdecznie duuużo buziaków dla SuperChłopaków!!i Ciebie

eagle- ja też robię w tą sobotę:))) ja cicho bo spałam dzisiaj z Łukaszem od 9 do prawie 12 a potem nie było czasu.Spacer zabawy i jakoś zleciało

ita- odzywaj się szybko i pisz co i jak i kiedy to kochane maleństwo ma się pojawić?????

Jutro mężuś wraca i bedzie do niedzieli:))) Mój tata szukał wczoraj przez pół dnia kluczyków od samochodu, wszystko przeszukał i w życiu bym nie zajrzała do smieci a tata przeszukał kosz i tam znalazła się zguba:szok:

gosiu- ciesze się, ze urlop udany, ze Majeczka zadowolona, śmiała i wesoła:)) szkoda ze się nie dostałyście do żłobka, moze nie będzie takiej potrzeby bo mamunia zostanie w domku:)))):-);-)z cycusiami Majeczki napewno nic poważnego
Jeśli chodzi o pokusy to już wypróbowała większość budek z lodami w Dziwnowie i stwierdziłam ze nie ma dobrych więc już nie próbuje, mam ochotę na gofra ale jakoś się nie zabieram za nie:) może jak mąż przyjedzie na spacerku jakiegoś dorwę

Mi zostało uwaga: 71 dni do powrotu do pracy i pójścia Łukaszka do żłobka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry