Mypo wypadzie na zakupy, można powiedzieć że udane

teraz trzeba jakos przed tatusiem ukryć

ojoj nie chce wiedziec co by ze mną było gdyby wiedział że jeszcze coś kupiłam po piątkowych zakupach hehe ale sie nie dowie.
Gosiagro-Klara też ma powiększone cycuszki,konsultowałam to z dwoma lekarzami i moja pediatra stwierdziła że może mi dać skierowanie ale ona wie jak wygląda taka wizyta, endokrynolog mówi czego nie wolno jesc kurczaków, jajek takich sklepowych wędlin mleka tylko wszystko swojskie ale tak się nie da, trzeba by było nic nie jeść i powiedziała że dieta jest niemozliwa do wykonania i nie idziemy. Ja w sumie nie daje małej takich sklepowych rzeczy, mięso kupuje ze sprawdzonego żródła,jajka ma od mojej babci,wędlin dostaje mało wiec nie wiem dlaczego ma powiększone, byc moze dlatego że jak była malutka to też miała. Zdjęcia super, widać że wyjazd się udał.
zyrraffka-ja też się własnie objadłam,zrobiłąm sobie taką pyszną sałatkę żeby było dietetycznie

a zaraz po niej poprawiałm chyba 10 delicjami

zaraz pekne.
Ja schudłam jakieś 9.5kg i jak na razie wage w miare trzymam
My dziś poszłyśmy po powrocie z zakupów przywitać się na plac zabaw i kolega Klary, starszy o 3miesiące Filipek przywitał ją pacnięciem trzy razy w głowkę łopatką, mała strasznie płakała

ale potem ją przytulał całował sciskał normalnie takie to słodkie

takie maluchy ehhhh