Już jestem z kawą i makaronikiem śródziemnomorskim

polędwiczkę sobie podsmarzyłam na odrobinie masełka pózniej wrzuciłam kapary , pomidorka i garść bazylii świeżej. Jak się troszke poddusiło to wrzuciłam makaron. Pyyycha!!! I takim sposobem pozbyłam się resztek z lodówki
Klementinko- Super że tydzień w Pl udany. Zazdraszaczam spotkania z cioteczkami zbb

Kochana da Jasia spóznione ale szczere życzenia imieninowe bo wczoraj było JANA

:*
Mimi- To rzeczywiście z polotem pośmigaliście

boszzz 28 tydzień!!!! ło matko toż to jeszcze ze 3 miesiące...
Małgorzato 

- No nareszcie no

Swietnie że wyjazd i droga w te i wewte udane! Zdjęcia przecudowne!!!! Fajnie że odpoczeliście sobie

A co to za sekrecik- tajemniczyk?

Kochana z uśmiechem tak napisałaś o tym żłobku więc myślę że macie jakieś super plany

Życzę aby wszystko się poukładało po Waszej mysli! A co do piersiątek to Kochana jestem pewna że to nic groznego - za co juz teraz mocno trzymam kciukasy - AŁA!
Kolenderko- Dziękuję i ja za te cudowne zdjęcie Szymonka i Kubusia !!! Trzeba by obmyślec plan jakby ją Ewunie namówić by do nas wróciła! Mnie osobiście jej brakuje , ciekawa jestem jak sobie radzą. A powiedz jak Lilunia? Wyszły jakieś ząbki ? Daje popalic troszke jak w zeszłym tygodniu?
Eagle- Menu super!!! Może lecho na ciepło? A co do tortu Kochana to ja tez miałam kupny , bo jeszcze jakbym robiła ciacho to chyba bym urodziny syna pod stołem spędzała ze zmęczenia

Podziwiam mamusie co same pieką takie cudeńka tutaj pokazywane!!! A jak mężuś denerwuje to łopatką jakąś w głowizne strzel i już

Zyrafko- ŁOCHOCHOCHOCHO to Ci się Łukaszek naprawił

Oby tak dawał się wyspać codziennie!!!!
Ola - gratulacje dla Klarci - jak ja bym chciała by mój syn sam zasypiał.
Lenka- Super że w pracy super!

LENCJA_ KOCHANA WEEKENDU KONIEC A CIEBIE DALEJ NIET?
ŁER AR JU MAJ DIR???
No i dalej nie wiem co komu bo juz się pogubiłam na stronach ehhhh