reklama

Czerwiec 2010

eagle - aż mi ślinka pociekła na twoje menu:tak::tak:

zyrraffka - a po co ci waga, niepotrzebnie sie jeszcze stresować będziesz:-D:-D ja mam elektroniczną i super się spisuje, ale nie pamiętam ile kosztowała:sorry: co do Łukaszka jedzenia to może jedzenie rączką, moja ostatnio nie chce jeść zupek, no chyba ze z niej sobie coś wyjmie, a tak to wszystko do rączki i wtedy wcina, może spróbuj z paróweczka, rogalem, paluchem, spaghetti, bananem

klementinka
- :-):-):-)
a kiedy masz egzamin?

ola- dzięki za twoje spostrzeżenia, zobaczymy co nam powie

ide pokombinować z mężem:-D:-D dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
gosiu dzisiaj właśnie dostał troszkę zupki do miseczki, jaki był szczęśliwy, Łukasz uwielbia mieszać łyżeczką w różnych miseczkach, zazwyczj dostaje pustą a dziś miał swięto i mama włożyła troszkę jedzonka, niestety (tego się spodziewałam) nic nie trafiło do buźki. Owoce Łukasz je, więc z tym nie ma problemu gorzej z warzywami, czesto go biorę na kolana jak ja jem, wczoraj np. miałam zapiekankę z warzywami makaronową i zjadł plasterek marchewki ale makaronu nawet nie liznął, tylko się bawił. Oczywiście caly do przebrania i dzisiaj po miseczce też i wszystko naokoło trzeba wycierać ale czego się nie robi żeby liznął cokolwiek, bo zjedzeniem tego nie można nazwać

olafasola- super ze zakupy udane, mąż nie musi wiedzieć :) usmiałam się z sałatki hehe. Gosiu zaryzykuję i kupię, najwyzej jeden stres więcej czy mniej nie robi różnice :))0

PARÓWKĘ to moj synek bardzo chętnie "je", ugryzie kawałek i wypluwa i znowu ugryzie i wypluwa i tak z 7 mógłby "zjeść" :)))

Ostatnia edycja:
Eagle- a nie masz nk kochana?

Sto lat dla Klaruni :*

Gosiu- fajnie ,że jesteście już w domku i ,że wyjazd udany. Ściskam Was mocno :)

Ja mam wage z biedronki i też jest ok.

Przepraszam ,że nie odpisuje ale nie umiem się skupic za bardzo na tym co piszecie. Wyłapuje wyrywkowo.
Ale to nie zmienia faktu że kocham was wszystkie i dziękuję za wsparcie moje słoneczka.

Koriander
- przekaż Ewuś ,że brakuje mi jej i wielkie buziaki dla Chłopaków. Niech wraca do nas!!!

kurka wodna co jest??

lena zacytwoałam Twoją info o głosowaniu i odpisałam ze już zagłosowane nie wiem dlaczego cytaty tak mi się wyswietlają??

pokasuję te posty żeby smietnika nie było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry