reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny jestem tak zachwycona moją tartą, że muszę się aż wam pochwalić:-D:-D niebo w gębie:-):-)
kto ma chętkę zapraszam:tak::tak:
5. Tarta z truskawkami, musem czekoladowym i puszystym kremem mascarpone.jpg4. Tarta z truskawkami, musem czekoladowym i puszystym kremem mascarpone.jpg7. Tarta z truskawkami, musem czekoladowym i puszystym kremem mascarpone.jpg

reklama
Dziewczyny jestem tak zachwycona moją tartą, że muszę się aż wam pochwalić:-D:-D niebo w gębie:-):-)
kto ma chętkę zapraszam:tak::tak:
Zobacz załącznik 365919Zobacz załącznik 365917Zobacz załącznik 365918

OOOOOOOO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ja chcę kawałek!!!! OOOOOOOOO NIEEEEEEEE! <tupie> Proszę błagam o przepis bo tak pięknie i smakowicie wygląda że muszę zrobić! OOOOOO NIEEEEEEEEE! <tupie> <tupie> <tupie> <tupie> <tupie> <tupie> <tupie>
Gosiu na prawdę przesmakuśnie to wygląda!!!! Chylę czoła! i jeszcze raz poprosze o przepis! OOOOOO NIEEEEE

reklama
Tak się zachowuje człowiek który nie jadł od 4 czerwca słodkiego :P

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
długo wytrzymałaś:szok::szok: u mnie rekord to chyba 3 dni bez słodkiego:-D:-D

Tam jest czekolada na dole!!! OOOOO NIEEEE!:) truskawki + czekolada! OOO nie! A to białe to twarożek? czy bita śmietana??? OOOO NIEEEE! Nawet nie mam nic słodiego specjalnie w domu by nie korciło! OOO NIEEE :)

tak kochana na kruchym cieście jest czekolada z mascarpone a to białe to ubita kremówka wymieszana potem z mascarpone:-):-)

po prostu cudo, ale bomba kaloryczna ze hoho, nie wiem jak się oprę przed kolejnym kawałkiem;-)

zaraz wrzucę ci przepis na gotujące:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry