reklama

Czerwiec 2010

Hej
ja też się przywitam tylko
bo i my pospaliśmy dziś jak nigdy, co prawda Tomek zrobił pobudkę po 5 i poszła butla w ruch a potem znów do spanka i tak wstaliśmy przed 9 :szok::szok::szok:

podobnie jak Wy muszę nieco ogarnąć i się zorganizować bo jak by nie patrzeć jesteśmy 3 godziny do tyłu :-D

reklama
Hej
ja też się przywitam tylko
bo i my pospaliśmy dziś jak nigdy, co prawda Tomek zrobił pobudkę po 5 i poszła butla w ruch a potem znów do spanka i tak wstaliśmy przed 9 :szok::szok::szok:

podobnie jak Wy muszę nieco ogarnąć i się zorganizować bo jak by nie patrzeć jesteśmy 3 godziny do tyłu :-D

wczoraj narzekałyśmy na dzień skowronka a dzisiaj wszystkie pospały:-D:-D:-D

A ja przyłożyłam rano głowę do poduszki i jakoś tak mi się znów zasnęło, dzieci puszczone samopas zajmowały się sobą, a ja właśnie teraz wstaję i mąż też... ale jak wygląda pokój dzieciaków to nie wspomnę :szok::szok: :szok: Widać, że efektywnie spędzali czas :rofl2:

Witajcie dziewczyny :-)

Przesyłam buziaczki - Hania

w0gwhu.jpg

Ale cisza, chyba dlugi weekend ruszyl w pelni :-) Lila spi juz dwie godziny, chyba sie definitywnie na jedna dluga drzemke przestawila.

eagle,zyraffka jak tam przed urodzinkami???

gosiagro hehe, swistak najlepszy :-)

Klementinko czy ja dobrze zrozumialam ze sama robisz malosolne?? Mozesz opisac jak (proporcje itp)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Hanusia super:) Kiteczki ma niesamowite;)
Jak tak czytam że nie wstajecie prawie w ogóle w nocy to wam zazdroszczę, bo u nas mała znowu zaczęła trzy razy budzić się w nocy na jedzenie:( Już sama nie wiem co zrobić żeby ją tego oduczyć.
Na noc dostaje 210ml kaszki, potem koło 12-2 150ml kaszki, mleko koło 3-4, no i teraz jeszcze o 7 jeszcze jedna butla mleka:( Macie jakieś sposoby na oduczenie? Dzisiaj próbowałam dawać zwykłe picie ale nic z tego nie wyszło:(

Przepraszam że tak tylko o sobie, ale muszę lecieć, bo mała szaleje na dworze z tatą na rowerku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry