Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z biodrem ma problemy, stan zapalny i bedzie przez 5 dni kroplowke dostawal a po niej musi lezec, dlatego szpitalklementinko- czemu mąż do spzitala idzie? coś poważnego?
my mamy nowy termin operacji an 8. sierpnia, akurat w naszą rocznicę ślubu i mam nadzieje, że tym razem operacja dojdzie do skutku, z 2 miesięcznym opóźnieniem...
hehehe, zle nie bylo, akurat doszlam na kurs jak zaczelo walic, a jak sie ksonczylo to nawet padac przestaloNo to se Klementinka poszła ... A teraz tam burza... Kochane z od wrocka po Świnoujście bardzo silne burze się szykują... Ja mam nadzieję ze do nas nie dojdą bo ja pod stołem w nocy będę siedziała!
eagle tro bys do mojego synka pasowala, on tez tak mniej wiecej spac chodzikurczę a ja juz padam po całym dniu
spokojnej nocki wszystkim i kolorowych snów
i pospał do 7. Popołudniu nie chciał spac, spał mi tylko 40min no i nadodatek zasnął teraz po 21, do tego nic dzisiaj nie chciał jeść, mam nadzieję że to poprostu tak pogoda na niego działa i jutro już bedzie ok. Ja dopiero usiadłam, mam jeszcze sałatkę do zrobienia bo jutro u mamy się gościmy - ma imieninki i zawsze ja i moje siostry jej pomagamy i cos każda przygotowywuje tak więc nie posiedzę na BB i nie poodpisuje
Kochane , mieszakjące na zachodzie Po południu zapowiadaja u Was burze 3 stopnia !

A jest burza![]()

W weekend sie przeprowadzicie definitywnie? Powodzenia!
ja tez brzuszkuje od 1,5 tygodnia i juz sie cos tam formuje na ksztalt miesniKoriander - a idzie jakoś... na razie waga stoi, zobaczymy za kilka dni... najgorsze że na jutro zaplanowałam zrobić babeczki na dzień ojca... no i co? nie zjem??? pewnie że zjem!!!ale chciałam się pochwalić że sumiennie robię 100 brzuszków EVERYDAY, tzn. od 2 dni
haha
e tam babeczka, zrobisz 150 brzuszkow albo5 pompek dodatkowo
Ja dzis zjadlam pierogi z mieskiem, a co 
Jestem ciekawa czy potwierdzicie teorie