reklama

Czerwiec 2010

czesc Laski, przyleciałam sie przywitac i Was podczytac, bo mi sie straszne zaleglosci zrobily,
u nas oki, ale Kubuś juz drugi tydzien ma wysypke na twarzy i dekolcie, moze od slonca???? nie wiem....
ciag dalszy imprez urodzinowy trwa, mam juz troche dosc, zmeczona jestem tymi przygotowaniami , sprzataniem, ale moj maz sie cieszy, bo lubi miesko z grila, jestem czasami taka wykonczona,dziecko, praca i dom- nie umiem wszytskiego dopilowac, ostatnio sie zastanawialam, czy wziac kogos do pomocy, zeby chociaz raz w tyg troce posprzatal, ale jakos nie wyobrazam sobie obcej baby krzatajacej sie po moim domu i scierajacej MOJE kurze, a sama juz nie daje rady. sciskam Was mocno, bede zagladac, dobrze ze mi przypomnialyscie ze jest dzien ojca,cos przygotuje dla tatusia;)

spijcie dobrze babeczki kochane muaaaaa

reklama
Witajcie, my dziś mieliśmy niespodzianke z rana,moje kochane dziecko kiedy spaliśmy zrobiło kupkę i wszystko wymazała,łóżeczko pościel i siebie, nawe na buzi miała....tak więc z rana była kąpiel no i pralka już chodzi...

Po wczorajszym spotkaniu ok, Bartuś fajny taki grzeczny nie to co mój mały diabełek:) Pogadałyśmy sobie z kolezanką.

Miłego dnia.

Hej, czyżbym załapała się na podium?
Ale u nas wieje....
Dziś dzień ojca, a ja żadnej niespodzianki nie mam przygotowanej... Piotrek będzie musiał laurkę zrobić....

Cześć:-):-)
później podpisuje, bo na razie się ogarnąć nie mogę, bo moje dziecko spało do 8 rano bez pobudki o 4 na jedzenie:szok::szok::szok: nie pamiętam kiedy tak długo spałam:laugh2::laugh2::laugh2: i od razu jakoś się zorganizować nie mogę:confused2::confused2: a jeszcze mąż w domu to już w ogóle:-D:-D
lecę zaraz piec pierwszą w życiu tartę z okazji dnia ojca dla mężusia:-)
będę później:-)
paaaaaaa

i ja się witam
u nas przypomnienie okresu noworodkowego: pobudka o 3:40. 6:40 i o 7:40, do tego od tej 3 6 pieluch poszło przyplątał się Oskarowi biegunka - naprawde jest i to teraz tak potrzebne....No i pytanie co mogę mu dać?

Anik kleik ryzowy z jagodami i marchwianke
pamietam ze to dawaly dziewczyny na rozwolnienie
Gosia no to super ze tak spala
Ola a jak ona to zrobila? odpiela pampersa? wspolczuja sprzatania z rana
Mama Kubulki ja nie mialabym nic przeciwko gdyby ktos zechcial zgarnac te moje kurze, az tak sie do nich nie przywiazuje;-)

zostalismy bez meza, na razie cisza i spokoj w calym domu

Cześć:-):-)
później podpisuje, bo na razie się ogarnąć nie mogę, bo moje dziecko spało do 8 rano bez pobudki o 4 na jedzenie:szok::szok::szok: nie pamiętam kiedy tak długo spałam:laugh2::laugh2::laugh2: i od razu jakoś się zorganizować nie mogę:confused2::confused2: a jeszcze mąż w domu to już w ogóle:-D:-D
lecę zaraz piec pierwszą w życiu tartę z okazji dnia ojca dla mężusia:-)
będę później:-)
paaaaaaa
to chyba cos wisi w powietrzu bo u nas pobudka o 9, no i oczywiscie maz robi balagan :-)

Anik na pewno probiotyk, i moze orsalit?

reklama
Kruche na tartę siedzi już w lodówce to mogę pisać:-)

zyrraffka - co za babsztyl, łaski moim zdaniem nie robi:no: a jak dzisiaj to zaczerwienienie? mąż już jest?:-D:-D

asnecja
- ja jednak bym nie ryzykowała i do diabetologa poszła

koriander - mówisz że dieta może libido podwyższać, hmmm:laugh2::laugh2::laugh2: chyba muszę do niej wrócić:-) gratuluje tobie i Kasiek mobilizacji do brzuszków:tak::tak:

Perfecta - no i wykrakałaś:-p:-p burza była, ale więcej się błyskało niż huku było

eagle - super, że wam tak fajnie z ciocia Ania idzie, a dzień marudy to każdemu może się zdarzyć;-) a w sierpniu planujecie wakacje, że przerwa będzie?

Klementinka - mam nadzieje, że mężowi w szpitalu pomogą i dużo sil dla ciebie na najbliższe dni, sama z roczniakiem i drugim synkiem w brzuszku to nie lada wyczyn

kasiaj - mam nadzieję, że to już ostateczny termin, a jak się
fifi miewa?

nadika
- miłego dnia imieninkowego:-)

emalia
- jak u Was kochana, jak Oleńka?

Milka - sto lat dla Olusia! a Erciowi gratuluje ząbka

anik - jeszcze chwilka i już nowe większe gniazdko uwijecie:-) mnie pakowanie za kilka m-cy tez czeka:szok:

olafasola-
śliczne zdjęcie Klary w suwaczku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry