zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mojej siostrze czop odchodzi![]()
a który to tydzień?? Jeśli dobrze pamiętam to chyba już moze rodzić co??
Co można kupić trzylatce na urodziny??? 100 zł budżet i nie lalki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojej siostrze czop odchodzi![]()
a który to tydzień?? Jeśli dobrze pamiętam to chyba już moze rodzić co??
Co można kupić trzylatce na urodziny??? 100 zł budżet i nie lalki

lena- cieszę się że zabawa udanazazdroszczę
koriander- jak Lilusia się czuje??? bidulinka mała, mam nadzieję, ze to nic poważnego!!
sealet- nie mam niestety możliwośći pobyć z nim kilka dni w żłobku ale nie będzie tak źle, bo przyjedzie moja mama i w pierwszy dzień Łukasz zostanie godzinkę sam i tak stopniowo coraz dłużej, ja muszę do pracy niestety, Był w lipcu tydzień adaptacyjny, można było przyjść z dzieckiem ale niestety byliśmy wtedy w Dziwnowie. Życzę Ci powoidzenia w pracy, mam nadzieję ze szybko przestawić się na nowy tryb.
My dostaliśmy się do publicznego żłobka.
Dziwne ze można zapisywać dziecko będąc w ciąży, w telewizji niedawno słyszałam ze zeby zapisać dziecko do żłobka (przynajmniej publicznego) dziecko musi mieć imię, nazwisko oraz datę urodzenia i PESEL.
Mężuś pojechał, tak szybko czas leci jak jest z nami, za każdym razem łezka w oku jak wyjezdza a Łukasz zawszae płacze(( już zasnął mój szogunek kochany.
W środę przyjdą do mnie koleżanki, szykuje się wieczór przy winku) niemogę się doczekać, wkońcu nagadamy się za wszystkie czasy
))
Lena świetnie że zabawa udana
gosiagro to powodzenia dla siostry
I koniec weekendu... jutro do pracy(((