reklama

Czerwiec 2010

reklama
emalia- widzę że imprezka udana, Ola jak zwykle ślicznie wyglądała, piękne długaśne włosy ma, ehhh tylko pozazdrościć takich.

milusia- gdzie się podziewałaś, kawki nie wypiłaś ze mną, nie ładnie, musisz się poprawić kochana:-D

Witajcie!
Wróciłam wczoraj z Jagodą z mazur.. tydzień wcześniej bo złamała nogę:((( Mamy gips na 4 tygodnie!!!!!! Masakra! Boję się ze Jagoda zapomni jak sie chodzi...
Wchodziła na tapczan- bardzo niski z resztą i jej się nogi zaplątały. Spadła do tyłu na pupę a noga złamana- piszczel dokładnie mówiąc..

Witajcie!
Wróciłam wczoraj z Jagodą z mazur.. tydzień wcześniej bo złamała nogę:((( Mamy gips na 4 tygodnie!!!!!! Masakra! Boję się ze Jagoda zapomni jak sie chodzi...
Wchodziła na tapczan- bardzo niski z resztą i jej się nogi zaplątały. Spadła do tyłu na pupę a noga złamana- piszczel dokładnie mówiąc..

straszne!!! biedna Jagódka, ale pech przeokropny!współczuję

Witajcie!

Ojeju :-(

Nie bój się, na pewno nie zapomni, Bidulka, ucałuj ja ode mnie i od Hani

Boszeeeee bidulka. Aż nie serce boli. Szybkiego gojenia życzymy i calujemy z Jasiem :*

A my mamy od wczoraj gorączkę. Żadnych innych objawów prócz opuchniętych dziąseł od 4-ek . Masakra. Tak mi go szkoda. Cały czas marudzi, już mnie ręce bolą.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry