reklama

Czerwiec 2010

reklama
W Naramowicach mieszkam, nie słyszałam o tym sklepie nigdy
A gdzie jesteś w Poznaniu?

Ten sklep nazywa się Lawendowe Wzgórza, jest w takim długim nowym budynku, na dole sklepy, na górze chyba apartamenty....
A my gdzieś za 2 godziny bedziemy w Naramowicach :-) Na Błażeja i w okolicy :-)
A w Poznaniu to mieszkam na Ratajach, więc jest kawałek od Ciebie :-(

Żyrafka- zdrówka dla Łukaszka
Lena- gratki za zębola

to chyba cos się wykluje dopiero:(
Biedak ja strasznie sie boje gorączki:(a moze podejdzcie do pediatry??

AAAAAAAAAA mamy 4 czwórke:)

gratuluję

własnie się przebijają dwie dolne dwójki, myślę ze stąd podwyższona temperatura, jak do jutra nie przejdzie to pójdę i tak miałam iść zeby skierowanie dał na badania.

kto się kawki z żyrafą napije?? giraffe206.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chciałam się pochwalić że ważę już tyle co przed ciążą 55 kg :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Witam i ja.

Mówię wam jaki miałam koszmarny dyżur w pracy. Musieliśmy pacjenta pilnowac bo chciał nam uciekac, żadne leki uspakajające nie działały.

Lena super że wesele udane:) a Gaja była z wami choc trochę? Gratuluję zębola:)

Liza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! wszystko dobrze po ulewie?

Dorotka28 oby szybko minęła ta gorączka i udanego wypoczynku:)

Zyrafka biedny Łukanio, niech te ząbki szybko bezboleśnie wyjdą. Ja kawkę chętnie bo zasypiam na siedząco.

Gosiagro gratulacje dla siostry, poród ekspresowy pozazdrościc.

Warszawa podtopiona? E gdzie? fakt lało straaaasznie. ale poprzednio było dużo gorzej.

Witam :)

kajdusia - gratuluje cycków ;)
dorotka28de - współczuje choroby na wyjeździe :( Mam nadzieje, ze szybko przejdzie...
gosiagro - GRATULUJE CIOCIU :)
zyrraffka - oby gorączka szybko Łukaszkowi spadła...
lena - gratuluje ząbalka :)

Ehhh...jakoś nie moge się dzisiaj do kupy zebrać :/ W głowie mi szumi, nie moge się skupić, mam spóźniony refleks, brzucho twarde...wyczytalam w kalendarzu ciążowym, że jakieś komórki mózgowe mogą się tymczasowo kurczyć pod koniec ciąży - to pewnie to :P

Edit: Zyrafka - to ja lece wstawić wode na herbatke (zamiast kawy) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry