Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak kiedys z Gają byłam na ostrym dyż. to lekarz mi powiedział ze na ząbkowanie może byc nawet 40....a obserwowałaś jak przełyka ślinę??Hej dziewczyny
My od wczoraj w Karpaczu. O 24 Ignas miał 39 C goraczkiod 4 do 6 30 nie spal, teraz bidulek spi. Nie wiem co mu jest, nie ma innych objawów
trochę jestem podłamana jak będzie wyglądał nasz urlop. Od zębów może byc taka gorączka ???
Wow Gratulacje z okazji przyjscia na świat siostrzeńca..niech się dobrze chowa i przybnosi dużo radości...ciekawe jak Maja zareaguje jak go zobaczy??Zostałam ciocią!!!!:-):-) Dawidek już jest na świecie:-):-)
Dziękuje kochane za życzenia szybkiego porodu, bo właśnie taki był, trochę ponad 1,5h:-):-)
gosiagro-gratuluje cioteczko:-)
U nas wczoraj naprawde nieżle lało pojechałam z Marysia do kina to jak wracałam to ulice tak zalane że się bałam że gdzieś stane po drodze
Ale dziś wkońcu fajna pogoda słoneczko świeci:-)
Kasiulka- ta klinika stanika to była jednorazowa akcja, ale na Wysokiej 12 i na Naramowickiej 47 są sklepy z tą numeracją stanika i paniami, które fajnie dobierają... A Ty gdzie w Poznaniu mieszkasz?
ale dalej sie utrzymuje gorączka??ciociu Gosiu- wielkie, przeogromne gratulacje, dużo zdrówka dla maluszka) 1,5 godziny- szczęściara
)takie to moga tylko rodzić hihi
Łukasz bidulinek się męczy, nie może jeśćteraz zasnął, taka pogoda a my w domuku posiedzimy, mam nadzieję, ze jutro już nie będzie gorączki