reklama

Czerwiec 2010

reklama
Koniczynka- ciekawe jak dzisiaj trzymasz się w pracy, przysypiasz?
Liza- ale nie podtopiło Was mam nadzieję?
dorotka- zdrówka dla Ignasia!
Kasiulka- ta klinika stanika to była jednorazowa akcja, ale na Wysokiej 12 i na Naramowickiej 47 są sklepy z tą numeracją stanika i paniami, które fajnie dobierają... A Ty gdzie w Poznaniu mieszkasz? Może w czwartek się gdzieś umówimy?:-p
Gosiagro- gratulacje!!!! Ale poród ekspresowy :-) Jak siostra pozwoli to pochwal się później swoją siostrzenicą :-)
Żyrafka- ta gorączka pewnie o ząbków, oby Łukaszek wkrótce przestał się męczyć...
Emalia- czekamy na fotki :tak:

gosiagro-gratuluje cioteczko:-)

U nas wczoraj naprawde nieżle lało pojechałam z Marysia do kina to jak wracałam to ulice tak zalane że się bałam że gdzieś stane po drodze:szok:
Ale dziś wkońcu fajna pogoda słoneczko świeci:-)

gosiagro - gratulacje!!!i dużo zdrówka dla Dawidka i jego mamy
a pamiętam jak my tutaj na forum wyczekiwałyśmy takich wieści:) a dzisiaj nasze maluchy juz biegają:) dzisiaj Oskar wszedł na krzesło przy biurku, z niego na biurko i sobie do tego wszystkiego wstał na tym biurku, dumny i zadowolony a matka prawie na zawał zeszła.
miłego dnia
konieczynka - nigdzie nie wyjeżdzamy, mój mąż już skonczył urlop i dzisiaj poszedł pierwszy raz do pracy, nie ukrywam że ta przeprowadzka i remont nas wykończyła również finansowo, ale że mieszkam na Stogach to stwierdziłam że wyjątkowo urlopspędzę nad morzem:)))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
My od wczoraj w Karpaczu. O 24 Ignas miał 39 C goraczki :( od 4 do 6 30 nie spal, teraz bidulek spi. Nie wiem co mu jest, nie ma innych objawów :( trochę jestem podłamana jak będzie wyglądał nasz urlop. Od zębów może byc taka gorączka ???
Jak kiedys z Gają byłam na ostrym dyż. to lekarz mi powiedział ze na ząbkowanie może byc nawet 40....a obserwowałaś jak przełyka ślinę??
Zostałam ciocią!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::-):-) Dawidek już jest na świecie:-):-)

Dziękuje kochane za życzenia szybkiego porodu, bo właśnie taki był, trochę ponad 1,5h :szok::szok::-):-)
Wow Gratulacje z okazji przyjscia na świat siostrzeńca..niech się dobrze chowa i przybnosi dużo radości...ciekawe jak Maja zareaguje jak go zobaczy??
A gdzie rodziła??
gosiagro-gratuluje cioteczko:-)

U nas wczoraj naprawde nieżle lało pojechałam z Marysia do kina to jak wracałam to ulice tak zalane że się bałam że gdzieś stane po drodze:szok:
Ale dziś wkońcu fajna pogoda słoneczko świeci:-)

To nieźle z tymi desczami:(
Ja oglądałam wiadomości wczoraj i tak jak pisałam Warszawa podtopiona;(

cześć babencje
ja jak zwykle na 3 sekundy

Gosiagro miałam pisać że również życze siostrze szybkiego porodu ale nie zdąrzyłam więc pragnę złożyć bardzo serdeczne gratulacje dla świeżo upieczonej cioci a przede wszystkim rodziców i powitać małego Dawidka po drugiej stronie brzusia mamy, niech zdrowo rośnie i daje Wam wszystkim mnóstwo radości
jeśli siostra nie będzie miała za złe to także przyłaczę się do prośby o fotke małego skarba, hihihi ciekawe jak Majusia na niego zareaguje?
Emalia spóźnione ale najlepsze życzenia dla Oleńki

i na razie tyle, popołudniu będę mieć nieco więcej luzu to popisze z Wami coś więcej

buziaki dla wszystkich

ciociu Gosiu- wielkie, przeogromne gratulacje, dużo zdrówka dla maluszka:)) 1,5 godziny- szczęściara :))takie to moga tylko rodzić hihi

Łukasz bidulinek się męczy, nie może jeść:( teraz zasnął, taka pogoda a my w domuku posiedzimy, mam nadzieję, ze jutro już nie będzie gorączki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry