reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
raczej bym się zdołowała, moój syn je jak 6 miesięczne dziecko albo i mniej
mama kubulki
Fanka BB :)
czesc dziewczyny podoczytywałam Was 
Kubausypia, rety 8 zębów mu na raz wychodzi,wszytskie trojki i czworki, z jednej strony juz sie guzki czworki i trojki przebily, dziąsła purpurowe!!!!!!!!!! biedak moj...........
jutro ide do fryzjerki walczyc zeby poprawila fryzure albo oddala kase!!!!!!!!!!!!! jestem wreszcie bojowo nastawiona przez moje przyjaciółki
wrocilismy dzisiajo 2 w nocy zMazur, jesli ktośtam wyjezdzapolcam najbardziej Wilczy Szaniec (bunkry Hitlera) i Galindia, gdzie moj mąż kazał sobie robic tysiac zdjec z gołymi babeczkami z drewna
swietnamiejscei 80% zwiedzajacych to Niemcy,ale menu w restauracji byłotylko po polsku i slyszalam jak Niemcy zastanawiali sie co moze znaczyc słowo karkówka heheheh
zaraz wracam Kuba wzywa :0
Kubausypia, rety 8 zębów mu na raz wychodzi,wszytskie trojki i czworki, z jednej strony juz sie guzki czworki i trojki przebily, dziąsła purpurowe!!!!!!!!!! biedak moj...........
jutro ide do fryzjerki walczyc zeby poprawila fryzure albo oddala kase!!!!!!!!!!!!! jestem wreszcie bojowo nastawiona przez moje przyjaciółki
wrocilismy dzisiajo 2 w nocy zMazur, jesli ktośtam wyjezdzapolcam najbardziej Wilczy Szaniec (bunkry Hitlera) i Galindia, gdzie moj mąż kazał sobie robic tysiac zdjec z gołymi babeczkami z drewna
zaraz wracam Kuba wzywa :0
Milka26
mamkubulki gartuluje zucha
Zyrafka Eryk u fryzjera nie plakal siedzial sam na stolku troche go przytrzymywalam krecil troszke glowa i machal raczakmi ale bylo ok czego zycze i Twojemu niejadkowi
Perfekta u nas tez zelazo niesty po nim kupy fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj zakie i smierdzace pomijajac ze czarne a dajemy 2,5 ml a mamy dawac 5...
Kasiulka ja karmie Eryka swiadomie z wyboru , olafa karmilam 1,5 roku to dla mnie czas na przytulanie i chwile tylko dla mnie i jego. jak sie pracuje a dzieciaki stale gdzies gnaja to strasznie tego brakuje.W nocy misek slodko spi chyba ze cos mu doskwiera typu zeby ale jak sie tylko ktorys przebije znow spi do rana. Olaf sie latwo odstawil mam nadzieje ze i Eryk tez tak sie da
Lena poprosze golabka
Avena pogody zycze
Gosiargo milego pobytu u maluszka !!
My dzis jak zwykle przy pogodzie pobrykalismy po palcu zabaw bylo milo tyle ze Olcio rozwalil noge ale dzielny misiek byl doszedl do domu
Zyrafka Eryk u fryzjera nie plakal siedzial sam na stolku troche go przytrzymywalam krecil troszke glowa i machal raczakmi ale bylo ok czego zycze i Twojemu niejadkowi
Perfekta u nas tez zelazo niesty po nim kupy fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj zakie i smierdzace pomijajac ze czarne a dajemy 2,5 ml a mamy dawac 5...
Kasiulka ja karmie Eryka swiadomie z wyboru , olafa karmilam 1,5 roku to dla mnie czas na przytulanie i chwile tylko dla mnie i jego. jak sie pracuje a dzieciaki stale gdzies gnaja to strasznie tego brakuje.W nocy misek slodko spi chyba ze cos mu doskwiera typu zeby ale jak sie tylko ktorys przebije znow spi do rana. Olaf sie latwo odstawil mam nadzieje ze i Eryk tez tak sie da
Lena poprosze golabka
Avena pogody zycze
Gosiargo milego pobytu u maluszka !!
My dzis jak zwykle przy pogodzie pobrykalismy po palcu zabaw bylo milo tyle ze Olcio rozwalil noge ale dzielny misiek byl doszedl do domu
mama kubulki
jestem znowu
usnął.....
moja przyjaciolka ma od dzisiaj druga serie chemioterapii, trzymajcie kciuki, pliz
jest dobrze, bo jeszcze kilkadni temu miala tak kiepskie wyniki badan, ze nawet na chemie sie nie kwalifikowala
powiedzcie jak moge Kubusia nauczyc pic z niekapka, kupilam taki mały Lovi, ale Kuba go gryzie, zamiast pic eh
rety dziewczyny jak piszecie o swoich wypiekach... to ja umieram
Milusia oszalalam jak przeczytalam o szarotce z lodami!!!!!!!!!!!!!! ;D
eagle olavip ale mam zapłon!! dopiero zobaczylam, ze jestescie zafasolkowane, moje meeega gratulacje!!!!!!!!! nie wiem jak moglam to przeoczyc!!!!!!!!!!!! super! dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!
Asnecja jak dla mnie Michaś ładniej,chociaz mam chrzesniaka Sebastianka i jest przesłodki
ja mialam cesarke w 37 tyg,ale dziecko nie mialo tetna wiec to było wskazanie nagle, dzieki Bogu Kuba zyje
trzymam za Was kciuki!
Kahna tak to jest... ze wystarczy pojsc do szpitala zobaczyc cudze nieszczescie, zeby docenic to co sie ma............
Liza spoznione zyczenia rocznicowe!!!!!! niezle przepisy zapodajesz
super musze wyprobowac
Perfecta nie martw sie na zapas, bedzie dobrze!!!!! badania mozna powtorzyc bbowe kciuki zacisniete!!!!!
zyrafka jeszcze nie obcinalam, szkoda mi tych loków cudownych!!!!!!!!!!!
emalia kochana potrzebujesz szybko CT, nie lekceważ tych objawów!!!!!!!!!!
Kasiulka Kubuś teraz nie przybiera na wadze, ale jak mial 3 miesiace wazyl 8 kg, do tej pory panie w przychodni to wspominaja, bo jszcze nie widzialy takiego wielkiego 3miesieczniaka(ktory w dodatku urodzil sie z waga ponizej 3 kg), wiec nie martw sie, a teraz dzieci jak zaczely chodzil traca duzo wiecej energii, niz wczesniej
Agast biednaJagódka,trzymamy kciuki, zeby jakos da arade z tym gipsem!!!!!
Ewa Karolcia fajnie sie bawiła, super foty
smutne, co napisalas o tej pacjentce,ale tak jest ze w Polsce, ze profilaktyka przeciwnowotworowa leży i kwiczy......
Emalia jaka Oleńka już duża
Milusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!
konniczynka ładne dziewczyny jesteście! a Emilka jaka ma śliczna sukieneczke!!!!!!!
sealet ale mnie zszokowalas z tym zlobkiem!!!!!!!!!!!! hehehe
Kajdusia gratuluje pieknych cycków! ja bym chciala powiekszyc!!!
usnął.....
moja przyjaciolka ma od dzisiaj druga serie chemioterapii, trzymajcie kciuki, pliz
powiedzcie jak moge Kubusia nauczyc pic z niekapka, kupilam taki mały Lovi, ale Kuba go gryzie, zamiast pic eh
rety dziewczyny jak piszecie o swoich wypiekach... to ja umieram
Milusia oszalalam jak przeczytalam o szarotce z lodami!!!!!!!!!!!!!! ;D
eagle olavip ale mam zapłon!! dopiero zobaczylam, ze jestescie zafasolkowane, moje meeega gratulacje!!!!!!!!! nie wiem jak moglam to przeoczyc!!!!!!!!!!!! super! dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!
Asnecja jak dla mnie Michaś ładniej,chociaz mam chrzesniaka Sebastianka i jest przesłodki
Kahna tak to jest... ze wystarczy pojsc do szpitala zobaczyc cudze nieszczescie, zeby docenic to co sie ma............
Liza spoznione zyczenia rocznicowe!!!!!! niezle przepisy zapodajesz
Perfecta nie martw sie na zapas, bedzie dobrze!!!!! badania mozna powtorzyc bbowe kciuki zacisniete!!!!!
zyrafka jeszcze nie obcinalam, szkoda mi tych loków cudownych!!!!!!!!!!!
emalia kochana potrzebujesz szybko CT, nie lekceważ tych objawów!!!!!!!!!!
Kasiulka Kubuś teraz nie przybiera na wadze, ale jak mial 3 miesiace wazyl 8 kg, do tej pory panie w przychodni to wspominaja, bo jszcze nie widzialy takiego wielkiego 3miesieczniaka(ktory w dodatku urodzil sie z waga ponizej 3 kg), wiec nie martw sie, a teraz dzieci jak zaczely chodzil traca duzo wiecej energii, niz wczesniej
Agast biednaJagódka,trzymamy kciuki, zeby jakos da arade z tym gipsem!!!!!
Ewa Karolcia fajnie sie bawiła, super foty
smutne, co napisalas o tej pacjentce,ale tak jest ze w Polsce, ze profilaktyka przeciwnowotworowa leży i kwiczy......
Emalia jaka Oleńka już duża
Milusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!
konniczynka ładne dziewczyny jesteście! a Emilka jaka ma śliczna sukieneczke!!!!!!!
sealet ale mnie zszokowalas z tym zlobkiem!!!!!!!!!!!! hehehe
Kajdusia gratuluje pieknych cycków! ja bym chciala powiekszyc!!!
milusia21
wyszedł mu super, tylko chłopcy zapominają zchylać glowę przed wejściemMilusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!

mama kubulki
wyszedł mu super, tylko chłopcy zapominają zchylać glowę przed wejściemhehe (moze jutro...) ta, go do talentu w jedzeniu czekolady, bo zje cała w sekunde i zapyta tylko z takim wyżutem czy ktos moze kawałek chce, jak nie to oczywiscie jego radosc heh
9gruby nie jest, ale tak ma ze za czekolade sie pokroic da
)
to zrobimy konkurencje w jedzeniu czekolady!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Pierwsza! Dzień Dobry :-)
reklama
mama kubulki
uuu pierwszy raz w zyciu druga!!!!!!!!!!!!!!!!