jestem znowu
usnął.....
moja przyjaciolka ma od dzisiaj druga serie chemioterapii, trzymajcie kciuki, pliz

jest dobrze, bo jeszcze kilkadni temu miala tak kiepskie wyniki badan, ze nawet na chemie sie nie kwalifikowala
powiedzcie jak moge Kubusia nauczyc pic z niekapka, kupilam taki mały Lovi, ale Kuba go gryzie, zamiast pic eh
rety dziewczyny jak piszecie o swoich wypiekach... to ja umieram
Milusia oszalalam jak przeczytalam o szarotce z lodami!!!!!!!!!!!!!! ;D
eagle olavip ale mam zapłon!! dopiero zobaczylam, ze jestescie zafasolkowane, moje meeega gratulacje!!!!!!!!! nie wiem jak moglam to przeoczyc!!!!!!!!!!!! super! dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!
Asnecja jak dla mnie Michaś ładniej,chociaz mam chrzesniaka Sebastianka i jest przesłodki

ja mialam cesarke w 37 tyg,ale dziecko nie mialo tetna wiec to było wskazanie nagle, dzieki Bogu Kuba zyje

trzymam za Was kciuki!
Kahna tak to jest... ze wystarczy pojsc do szpitala zobaczyc cudze nieszczescie, zeby docenic to co sie ma............
Liza spoznione zyczenia rocznicowe!!!!!! niezle przepisy zapodajesz

super musze wyprobowac
Perfecta nie martw sie na zapas, bedzie dobrze!!!!! badania mozna powtorzyc bbowe kciuki zacisniete!!!!!
zyrafka jeszcze nie obcinalam, szkoda mi tych loków cudownych!!!!!!!!!!!
emalia kochana potrzebujesz szybko CT, nie lekceważ tych objawów!!!!!!!!!!
Kasiulka Kubuś teraz nie przybiera na wadze, ale jak mial 3 miesiace wazyl 8 kg, do tej pory panie w przychodni to wspominaja, bo jszcze nie widzialy takiego wielkiego 3miesieczniaka(ktory w dodatku urodzil sie z waga ponizej 3 kg), wiec nie martw sie, a teraz dzieci jak zaczely chodzil traca duzo wiecej energii, niz wczesniej
Agast biednaJagódka,trzymamy kciuki, zeby jakos da arade z tym gipsem!!!!!
Ewa Karolcia fajnie sie bawiła, super foty
smutne, co napisalas o tej pacjentce,ale tak jest ze w Polsce, ze profilaktyka przeciwnowotworowa leży i kwiczy......
Emalia jaka Oleńka już duża
Milusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!
konniczynka ładne dziewczyny jesteście! a Emilka jaka ma śliczna sukieneczke!!!!!!!
sealet ale mnie zszokowalas z tym zlobkiem!!!!!!!!!!!! hehehe
Kajdusia gratuluje pieknych cycków! ja bym chciala powiekszyc!!!