reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć z rana :) Druga!!
Dzisiaj ide do lekarza i może powie mi termin cesarki - strasznie się denerwuje.
Miłego dnia życze! :)

Edit: Trzecia :) Ale jeszcze na podium :)

reklama
Witojcie;)

Ale ja spiąca...zisiaj druga zmiana bleee:)
Nie lubie drugich zmian bo nie ma co robic;(i NUDY jak cholera.....
U nas pochmurno:(Gaja oglada bajkę a ja idę coś zjeść;)
Asnecja trzymam kciuki:)

Mama kubulki- 3 mam kciuki za przyjaciółkę. Co do niekapka, mój tez nie umie pic, wiec pije tylko ze słomki .

Agast mojej kuzynki coreczka tez miała roczek jak złamała noge,( jakoś nieszczęsliwie spadła z kanapy) miała gips 6 tyg. I jak siagli to A . myślala ze się zabije o sciane tak chciała chodzic

Milusia coś przeoczyłam z domkiem nie wiem dla chlopców jakis domek??

Żyrafka, współczuje braku meza w domu…życze żeby wam szybko mineła ta rozłaka.

Bardzo dobra mascia po ugryzieniu komarów, lub innych gryzoni, jest maśc kamagel.

Mama kubulki- 3 mam kciuki za przyjaciółkę. Co do niekapka, mój tez nie umie pic, wiec pije tylko ze słomki .

Agast mojej kuzynki coreczka tez miała roczek jak złamała noge,( jakoś nieszczęsliwie spadła z kanapy) miała gips 6 tyg. I jak siagli to A . myślala ze się zabije o sciane tak chciała chodzic

Milusia coś przeoczyłam z domkiem nie wiem dla chlopców jakis domek??

Żyrafka, współczuje braku meza w domu…życze żeby wam szybko mineła ta rozłaka.

Bardzo dobra mascia po ugryzieniu komarów, lub innych gryzoni, jest maśc kamagel.

Kahna to Ty pisałaś ze masz kogos w trzebnicy??

Bry.
Ale tutaj pustki.
Asencja trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie :tak: :-)
Lena zazdroszcze pracy, tez bym chciala sie wyrwac gdzies popracowac ale nie ma jak :/// takze sie ciesz, nie marudz,lepiej zeby nie bylo co robic niż bys nie miala gdzie rąk wlozyc od jej nadmiaru :-D

u mnie pogoda świetna, nawet jest za gorąco;/ ale ciesze sie bo od jutra popoludnia znow burze, deszcz:/// wrrrr... co za lato...:no:

liza, starszaki chodza do przedszkola? czy jestes ciagle z nimi w domu???
ja do pracy chodze 2 razy w tyg, a jak julus pojdzie za 2 lata do przedszkola bede chodzila codziennie.

reklama
Do góry