reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Jakoś to samobojstwo nieprawdopodobne się wydaje! Tak silny charakter, skandalista i targa się na swoje zycie, dziwne..

Jakoś to samobojstwo nieprawdopodobne się wydaje! Tak silny charakter, skandalista i targa się na swoje zycie, dziwne..

Gdyby nie goście od wizerunku itd dawno by poległ!

Wiadomosc od Ewa1981;(
Jest w szpitalu, tzn wyszła już;(Przesyła czerwcówkom gorace pozdrowienia...życzcie jej duzo zdrówka;)

Lena zdebialam kto jest w szpitalu Ewa czy Emalia ???

Asencja nieciekawie sie zapowiada musiasz mamie zrobic liste i tak jak pisze Zyrafka podszkolic

Zyrafka zapodaj fryzurke

Ewa ale masz brata !!!!! moze zaraz zaczac dom dla Ciebie stawiac !

My dzis zaliczylismy kolejny wypadek wczoraj Olaf dzis Eryk zaliczyl glebe przegryzl dolna warge oj lala sie krew ale dzielny byl misiek do tego podrapana broda a na chwile go z oka spuscilam zeby pochowac zabawki do wozka.... do kompeltu moj maly zboj wchodzi sam na bujaki po sprezynie

Dobry wieczór...tak na szybko

Liza
- super że Miki całe nocki przesypia, ja też tak chcę

Mamakubulki
- jak tam szukanie niani?? Iga pije z bidonu przez rurkę.

Milka- teraz to zazdroszczę tego karmienia, tak mi czasami tego brakuje

Milusia
- rewelka domek!!!!

reklama
Do góry