reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam :) Ooo...druga :)
U nas dzisiaj za oknem deszcz, wiec lipa - weekend przyszedl i nic sie nie da zrobić. A jak u was?

zyrraffka - nie da sie z moją mamą. Wszystko pamieta tylko przez 5 min, a potem mówi "myślałam, że tak trzeba..." i np. zamiast kaszki daje małemu sam kleik :/
Milka26 - współczuje wypadku. Mnie strasznie przeraża krew u takiego maluszka :(

Miłego dnia :)

reklama
Jestem kochane.
U nas tak sobie. Jasiek co prawda od wczoraj nie hajcuję już tak bardzo ,ale tak bardzo boli go buzia, że nie chce jeść ,w nocy śpi z nami i co chwile się budzi z płaczem. Masakra!!!!!!!! Na domiar złego wczoraj podczas zabawy zauważyłam ,że jasiu ma na języku kilka krostek a na dziąsłach w miejscu wychodzących czwórek ma takie plamy ropy czy może pleśniawki. Chciałam rano to aftinem posmarować, ale skończyło się na tym że krew się z tego zaczęła lać. Już nie dotykam tego. Masakra. Z Olą czegoś takiego nie miałam.
U mnie różnie. Raz przez 10 minut czuje się fajnie, a potem znowu chodzę pijana. Byłam wczoraj u okulisty i Pani powiedziała ,że to ogólnai neurolog powinne iśc do psyhiatry, bo jak ja mam dyskopatie to od tego mam te zawroty, a to że jestem nimi zmęczona psychicznie to sama sobie powinnam poradzić. Zresztą pani ma sąsiada , który był w mojej sytuacji i nawet o 3 w nocy jego żona wzywala tą okulistkę do pomocy bo tamten umierał ale pewien lekarz mu pomógł i mam na niego namiary. Podobno wszystko mu przeszło i nie ten człowiek. Chyba napisałam po polsku.?
Miłego dnia wszystkim życzę.

Perciu- a co z Jasiem???

Witam!znowu leje brrr dobrze że chociarz wczoraj zaliczyliśmy grilla bo dziś by nic z tego nie wyszło ale pyszne były drineczki:-pmojito pycha.Atak z nowości zrobiłam sobie w czwartek nowe tatoo jest śliczny :-)
ewus-fajny domek:tak:
ewa-co sie stało co z tym szpitalem:-(

hoho ale pustki

i ja sie meludje po dziwnej nocy.... Ercio obudzil sie ok 24 i po odlozeniu do lozka zaczal ryk, w koncu zdecydowalam ze spi z nami przylepil sie do mnie i postanowil spac na mnie normalnie uwiesil sie jak mala malpka do tego na ta bekse wszedl Olaf i poprosil zeby tata dzis z nim spal i tak poszedl do niego ze przespal z nim cala noc na podlodze :))) Eryk za to o 7 wstal z kupa w pieluszce . To zelazo wykancza nas wszytkich niedosc ze po 2,5 ml robil zadkie kupy to po wczorajszej pierwszej dawce docelowej 5 ml zaczal robic je w nocy a ja sie nie zorientowalam ze on zadazyl kupe wlanac zanim trafil do nas. rano pojechalismy na badania krwi zeby powtorzyc ta morfologie. ta do ktorej dostal zelazo miala 2 miesiace a on w tym czasie zaczal duzo jesc wiec stwierdzilismy ze moze jej juz nie ma i nie ma co sie z tym meczyc. Badanie tym razem tylko z paluszka misiek nawet nie kweknal az pielegniarka patrzyla na niego z podziwem, wyniki w poniedzialek moze nedzie lepiej oby.

pozdrawiam i wroccie tutaj spowrotem :))

Asencja u nas bylo ladnie zaczelo pokrapywac dopiero jak zdecydowalam ze ide do brata na grila:))

Emalia mam nadzieje ze teraz jakis porzadny lekarz Ci sie trafil

Ewelinka pokarz dziare :))

reklama
A ja dzisiaj byłam w pracy na warsztatach:baffled: Krótko mówiąc poje*****ło ich!! Miały trwać do 19, a w domu byłam dopiero po 20, a o 20 zawsze kąpie Igę. Wściekłam się strasznie. Jeśli już to takie akcje powinny być robione po pracy, albo rano w sobotę a nie w takich godzinach, jestem zła i mam focha na moją firmę:wściekła/y:

Ewelinka - jakie to tatoo??Pochwal się. A jakie miałaś do tej pory?

Emalia - ojjj ząbkowanie Jaś ciężko przechodzi, Iga miała bardzo długo w miejscu czwórek górnych krwiaczki, nawet pediatra mi mówił że jak zaczną się przebijać to będzie krwawić, ale wchłonęło się to i obyło się bez krwawienia. A zawroty skonsultuj jak najszybciej z tym lekarzem i oby to był strzał w dziesiątke

Milka - u nas było odwrotnie, po żelazie brak kup, najważniejsze by wyniki Ercia były już oki.

Do góry