reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
z ta Malwiną coś jest nie tak, Ona jest niby w 11 tygodniu ja w 12 a znalazłam jej post na forum,ze ostatni okres miała 24 Września, a ja 3 września, wiec już tu jest coś nie tak:wściekła/y:
uciekam po małego do przedszkola, ale jak wrócę to jeszcze powęszę i pobawię się w detektywa:-)

Kobiety nie wolno nam się denerwować ani przejmować błahostkami więc proponuję zapomnieć już o "Malwinie" :-) i zająć się przyjemniejszymi rzeczami :-)

Kasiulka,

a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy:)

Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis :)

Kasiulka,

a propo wynagrodzenia w czasie zwolnienia - ja miałam podobnie w pierwszej ciązy. Wszystko zależy od ego jak masz sformułowane wynagrodzenie - jeśli częścią składową wynagrodzenia jest nagroda - nie odprowadza się od niej podatku w ciąży i wynagrodzenie jest wyższe. Tak przynajmniej wtedy tłumaczył mi to nasz ksiegowy:)

Pzdr.
P.S. Głupie pytanie od 2 tyg, próbuję wkleić suwaczek i za ch...rę mi nie wychodzi może mi ktoś podpowiedzieć gdzie sie wkleja adres suwaczaka. Wszędzie piszą że wstawić do podpisu ale gdzie w ustawieniach profilu jest ten podpis :)

dokładnie tam gdzie wkleiłaś zdjęcie synka :-D

reklama
Do góry