reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

mam jeszcze problem z Łukim bo mi się przestawił przez ten wyjazd ze spaniem. Wcześniej zasypiał o 11 do 13 i podobnie drzemka jest w żłobku tylko pół godziny później. Niestety teraz mi zaypia o 13 i śpi z 3 godziny i tym samym chodzi spać nie o 19 tylko 20-21. Nie wiem jak go przestawić. Będę go chyba budzić o 6 rano.

reklama
zyrafka mi Kubus czesto sie przestawia, wiec pomysl, zeby go wczesniej obudzic, aby wrocil mu poprzedni rytm jest ok, tez tak robilam ;)

a i zapomnialam Wam powiedziec ze Kubus lada chwila bedzie mial szesnastego zęba!!!!!!!!!!!! az nie moge uwierzyc, ze mam takie "dorosłe" dziecko ;)

MAMAKUBULKI ilosc zebow porazajaca az 2 razty tyle co ma ercio

Zyrafka budz go wczesniej to wroci do normy

Kasiek zdrowka dla Damianka ciekawe co go dopadlo

kasiulka u nas 3 dniowkowa wysypka trzymala sie jakies 3 dni

Nadinka jak u Was lepiej??

Gratuluje i zazdroszcze udanego spotkania :)

We wtorek jedziemy na mini wakacje male tourne po aquaparkach na jutro umowilam sie na przeglad do gina no i wczoraj dostalam pierwsza prawie od 2 lat @ :(( akurat na to wolne jak pech to pech

Witajcie

Mam pytanie do dziewczyn, które już "zaliczyły" trzydniówkę u swoich maluszków.
Jak długo trwała potem wysypka? I gdzie ona była? Hania ma wysypaną całą buzię.

Oprócz tego chwalimy się - mamy dwie dolne czwórki :-)
u nas wysypka pojawiła się po 2 dniach i trwała też 2 dni. była na brzuszku i troszkę na twarzy

mamakubulki- jestem w wszoku!!! 16 ząb gratuluję, toż to rekord świata:-)

Dziewczyny jak jest u was z czytaniem dzieciom?? czy wasze dzieci słuchają jak czytacie?? są zainteresowane?? Mój Łuki podchodzi do książeczki tylko by strony przewracał w tą i spowrotem:-)

Dziewczyny pierwsze efekty spotkania już widzę, jeszcze wczoraj wam marudziłam, że Majusia mama nie mówi a dzisiaj wieczorkiem tak pięknie kilka razy powiedziała:cool2::cool2: pewnie popatrzyła u swoich kolegów i koleżanek:-D:-D

zyrraffka - dziękuje, Majusia dochodzi do siebie po spotkaniu w życiu się tyle nie nagadała:-D:-D dziewczyny mówią, że ma charakterek:cool::cool: woow, szybko zleciał ten czas rzeczywiście wrzesień już na karku, ale oboje dacie radę!!! Trzyamm kciuki, pewnie będziesz miala mniej czasu na bb

Kasiek - zdrówka dla Damisia, a w ciągu dnia tak ładnie wyglądał, bidulek:-(

mama-kubulki - woowww, 16 ząb:szok::szok::szok: my mamy połowę tego co u was;-)

milka - a gdzie te aquaparki, w polsce?

gosiu- to wspaniale, ze Majeczka zaczęła mówić mama:) ja mam nadzieję, zę Łuki w złobku zacznie lepiej jeśći ze wkońcu zacznie chodzić:eek:

uciekam spac, dobranoc!

Ostatnia edycja:
nadika- jak dzisiaj Natanek się czuje??
Nadinka jak u Was lepiej??

wczoraj już było tak dobrze, tylko 2 kupki a dzisiaj znów więcej i rozwolnienie ;/ nawet pojawiły się niteczki krwi w kale ale ponoć to od tego że pękają jakieś naczynka od nadmiaru kupek ;/// to chyba ząbki bo wyczuwam palcem zgrubienie przy górnej prawej czwórce. Mam nadzieję że jutro bedzie dobrze.

zyraffka głowa do góry - napewno Łuki szybko zaadoptuje się w żlobku i będzie zadowolony. Wiem, że łatwo się pisze ale głowa do góry - wkońcu to nie pierwsze dziecko idzie do żlobka :) ja też bym miała takie same obawy jak Ty ale czasem nie ma wyjścia.
Milka ale późno @ dostałaś.
mamakubulki o matko ile zębów!!!! gratulacje

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor :-)
Ja tez nie ponadrabiam, przeczytalam ostatnia strone i zgubilam watek :-D Z powakacyjnych zdobyczy mamy 4 czworki i cos nowego idzie, Lila mowi od pobytu u Kajdusi "mama" a my mielismy okazje spotkac sie w ostatnich tygodniach z 7 wspanialymi czerwcowkami, z czego bardzo sie ciesze. W ogole to zapomnialysmy wczoraj wzniesc toast w imieniu naszych wspanialych mezow bo na prawde dzielnie sie spisywali i maja niesamowita cierpliwosc do swoich piszacych godzinami na forum zon :-)

Kasiek a skad te drgawki?? Bidulek, a taki byl dzielny dzis rano, mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje, duzo zdrowka i spokojnej nocki!
gosiagro ja juz widze efekty tego mowienia "mama", Lila odkryla ze tym wiele moze zdzialac ..:-) Gratulacje dla Majeczki, a charakterek to ma na pewno
mamakubulki gratuluje 16 zeba, chyba Kubus pobil czerwcowkowy rekord!
zyraffka a Lukaszek juz w przedszkolu?? myslalam ze od wrzesnia idzie, ale to zlecialo!
Milka to moze jakis braciszek lub siostrzyczka dla chlopakow zeby znow @ sie pozbyc?:-p
Kajdusia odgruzowaliscie juz domek? Slyszalam od Kasiek ze Piotrusiowi troche bylo smutno ze juz nie bedzie tylu gosci ktorym mozna puszczac "malisztajni":-p:-)
nadika a to rozwolnienie sie u was ciagnie od poczatku sierpnia czy teraz sie znowu pojawilo, ostatnio jak czytalam forum to tez Natanek mial?:-( zdrowka !

Agi kochana nie daj sie zadnym kolezankom wytracac z rownowagi, szkoda dnia!! Buziaczki dla slicznej Polusi w suwaczku!

Ostatnia edycja:
Do góry