Dobry wieczor :-)
Ja tez nie ponadrabiam, przeczytalam ostatnia strone i zgubilam watek

Z powakacyjnych zdobyczy mamy 4 czworki i cos nowego idzie, Lila mowi od pobytu u Kajdusi "mama" a my mielismy okazje spotkac sie w ostatnich tygodniach z 7 wspanialymi czerwcowkami, z czego bardzo sie ciesze. W ogole to zapomnialysmy wczoraj wzniesc toast w imieniu naszych wspanialych mezow bo na prawde dzielnie sie spisywali i maja niesamowita cierpliwosc do swoich piszacych godzinami na forum zon :-)
Kasiek a skad te drgawki?? Bidulek, a taki byl dzielny dzis rano, mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje, duzo zdrowka i spokojnej nocki!
gosiagro ja juz widze efekty tego mowienia "mama", Lila odkryla ze tym wiele moze zdzialac ..:-) Gratulacje dla Majeczki, a charakterek to ma na pewno
mamakubulki gratuluje 16 zeba, chyba Kubus pobil czerwcowkowy rekord!
zyraffka a Lukaszek juz w przedszkolu?? myslalam ze od wrzesnia idzie, ale to zlecialo!
Milka to moze jakis braciszek lub siostrzyczka dla chlopakow zeby znow @ sie pozbyc?
Kajdusia odgruzowaliscie juz domek? Slyszalam od Kasiek ze Piotrusiowi troche bylo smutno ze juz nie bedzie tylu gosci ktorym mozna puszczac "malisztajni"

:-)
nadika a to rozwolnienie sie u was ciagnie od poczatku sierpnia czy teraz sie znowu pojawilo, ostatnio jak czytalam forum to tez Natanek mial?:-( zdrowka !
Agi kochana nie daj sie zadnym kolezankom wytracac z rownowagi, szkoda dnia!! Buziaczki dla slicznej Polusi w suwaczku!