reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mimi strasznie mi przykro(*)(*) Trzymajcie się...

koriander słodkie te kaloszki, my mamy z Disney'a:) Ale mała nie potrafi w nich chodzić:p

Kurcze jak to się pomylili, przecież dwa tygodnie to bardzo dużo!!!!! W takim układzie to lepiej żeby nasza bidulka jeszzcze z tydzień wytrzymała:(

Emalia współczuję tego bólu, pewnie musi mocno boleć:-:)-( Zdrówka!

Generalnie w H&M nic teraz nie widzę! Czapki takie jak w zeszłym sezonie, tylko trochę żywsze kolory:no::no:

Kasiulka kurteczka fajna, ale nie wiem czy pamiętasz że w zeszłym sezonie była na to samo kopyto tylko że w pasy... Trochę się zniechęciłam do HM. Podobają mi się teraz płaszczyki w Zarze;-)

reklama
Koniczynka- końca nie widać. Chłopaki robią dzień w dzień a jest tak dużo roboty,że chyba do zimy się nie wyrobią. Najważniejsze ,że mam prowizorycznie założony kibel a myć się chodzimy do sąsiada :)

Asencja- jak to się pomylili? Przecież z miesiączki tylko jeden termin wychodzi? To jest chore. Trzymam kciuki kochana :*

asnecja Trzymam kciuki!!!!!!!
mi_mi A ty następna w kolejce...
Emalia A nadążasz z gotowaniem dla tylu chłopów? Moja koleżanka przez remont ma teraz 10 osób do wykarmienia, do tego sprzątanie, praca, dzieci... i prawie śpi na stojąco.

kasiulka fajna kurteczka, a wlasnie ogladam jakies ciszki dla Kuby na zime i buciki trzeba kupic....było cos fajnego dla chlopcow w h&m?

Były fajne rzeczy i dla chłopców :-)
Nawet takie kurtki były chłopięce, fajne są czapki i rękawiczki.

Mi się tam kolekcja z tego roku podoba. Mamy już dwie bluzeczki z Hello Kitty, tunikę też z Hello Kitty, tą kurtkę co wczoraj kupiłam, berety i czapki i rękawiczki na zimę.

Witajcie tak w ogóle :-)

Hej laseczki:-) U nas ma byc 26 stopni zaraz wystawie noge za okno i sie przekonam bo nadal jest szaro :dry: Dzis idziemy z Lila na pokazy dzieciecych teatorw ulicznych ciekawe czy jej sie spodoba :blink:

mimi dzieki za przekazywanie na biezaco wiadomosci :tak: Tobie duzo sil w dzisiejszym dniu zycze..

Asnecja glowa do gory, zaraz bedzie po wszytkim trzymamy kciuki!!

konniczynka szkoda tych addidaskow..to moze kup kalosze addidasa?:-p A te 2-3 kg u ciebie to jak maly pryszcz u nastolatki kochana;-)

mamakubulki a duzo musisz doplacac do obiadkow? moze za jakis czas Kuba sie rozje. A czyzby juz jakas pierwsza zlobkowa milosc u Kubusia sie szykowala?:-)

zdec w Zarze rzeczywiscie fajne plaszczyki, a u was nadal wszystko z Hello Kitty czy juz troche mniej?

gosiagro zostal wam jeszcze kawalek tego pysznego ciasta? Nam juz nie :zawstydzona/y:

Anik79 super ze zajrzalas co u Oskarka, jak Wiki w szkole sobie radzi? Mam nadzieje ze wkrotce sie troche wszystko unormuje, buziaczki!:tak:

Kasiek udanej zabawy dzis!:tak:

Perfecta a ty juz nie powinnas sie meldowac z powrotem??:-) Jak minal pobyt u mamy? Co u Jasienka?

nadika a co u was? Jak Natanek, zdrowy?

Kajdusia, kreatorka, ewelinka, agast, Lencja, ita85 i wszystkie milczace: hallooooooooooooooooo??:-)

Ostatnia edycja:
To już zaraz. Mocno trzymam kciuki Asencjo za Ciebie i za maluszka :*

Koniczynka- dzisiaj mam 4 więc jakoś dam radę :tak: Ale też mam już dość i padam na pysk.

A tak w ogóle to witam wszystkie Panie :)

reklama
hej:)
cesarka sie pewnie rozpoczela.... :))) trzymam kciuki by bylo oki wsio :tak: Asencja...
zyrafka a czwórki mlody ma? z doswiadczenia powiem Ci ze czwórki sa daleko od dwójek:) i wygladaja jak piatki;) ale to czwórki pewnie:tak:

Lecimy na dwórek:) mam nadzieje ze dobre wisxi spotkam jak wróce;)

Do góry