reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

wiadomość od Asencji :

"jest problem,bo lekarz stwierdził że jestem w 37 tc a nie 39... nie mogą sie zdecydować,czy ciąć czy nie. podobno o 19 się rozstrzygnie.jestem na maksa wkurzona i zdenerwowana. leże tylko i słucham jak kolejne dzieci się rodzą"

teraz dodała jeszcze że do mi znać jak będą na tak lub sama napisze na forum jak wróci do domu...

reklama
:szok: jak to 37tc a nie 39tc? tak nagle to zauwayli? :dry: bidulka.....:( mam nadzieje ze podejm szybko jaks decyzje;/
Asencja kciuki zacisniete, bedzie dobrze!!!

zyrafka chyba czwrki bo na piatki to o wieleee za wczesnie ;P wychodz kolo 2 lat:)

asencja- wszystko będzie dobrze! współczuję stresu:(( bidulka, a miało być tak pięknie:((

liza- jestem prawie pewna że to piątki. moja mama mówi ze piątka, jedną już ma teraz duga, chyba że ja liczyć nie potrafię:eek::cool:

Liza Gratuluję ząbka:tak: U Emilki czuć już krawędź górnej prawej czwórki, a następna w kolejce dolna lewa czwórka;-)
zyrraffka Łukaszek w końcu się przyzwyczai do żłobka:tak: A jak w pracy? Zadowolona jesteś z powrotu? Ja bym z chęcią wracała do takiej pracy:tak:
gosiagro A jak twój powrót do pracy? Przechodzi Mai katarek?
asnecja ?????? Jakie wieści?????
mi_mi Współczuję:-( Jedni odchodzą:-( drudzy przychodzą...
emalia Jak wasz remont?
koriander Śliczne kalosze. Akurat też się rozglądam za kaloszami :-p
milka Emilka ma stopę 20:-D Olaf ma prawie taką stopę jak ja;-):-)
kasiek Dzielny Damianek:tak: Na pewno zabawa będzie do białego rana, skoro zaczyna się tak późno. A ty wyglądasz świetnie i nawet po najedzeniu się do syta weselnymi smakołykami będziesz budzić zazdrość niejednej kobietki tego wieczora:tak:
milusia Dzielna babo, jeszcze wszystko będzie po twojej myśli, bo masz siłę i chęci by walczyć o lepsze jutro:tak:

2 tygodnie u rodziców, a ja przybrałam już chyba z 3-4kg. Teraz pękam po najedzeniu się plackami ziemniaczanymi:-p

Ostatnia edycja:
czesc Laseczki ;)

moje dziecie dzisiaj ugryzło jakas najmłodsza dziewczynke w złobku i podobno baaardzo mu przypadła do gustu, bo chce sie nia bawic jak lalka ;/////

mam wrazenie ze Kubuś nic nie je w tym złobku, bo przychodzi wygłodniały, obiad przyjezdza z cateringu: zupka + drugie danie, a na sniadanie, drugie sniadanie i podwieczorek rodzice przynosza dla swojego dziecka, zawsze pakuje mu bardzo duzo jedzenia, ale naprawde Kuba jak wraca jest głodny jak wilk, a panie mowie, ze "troche zjadł" nie wiem czy jest sens wykupowac mu te obiadki.........

Asnecja kciuki mam wciaz zacisniete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zyrafka do jakiego złobka chodzi Łuki? ile jest osob w grupie? bo u nas kolo 20 dzieci jest zapisanych, i 4 panie dla nich,
a jak bylam z nim na wizycie adaptacyjnej to było 9 dzieci i 3 panie, zwykle jest tak, ze nie wszystkie dzieci sa obecne

edit: koniczynka jakbym mieszkala ze swoimi rodzicami to bym była grubsza niz dłuzsza;)))))))))

kasiulka fajna kurteczka, a wlasnie ogladam jakies ciszki dla Kuby na zime i buciki trzeba kupic....było cos fajnego dla chlopcow w h&m?

A propos butów- Emilka dostała od cioci świetne adidaski i gdzieś mi zaginęły :dry: Miałam nadzieję, że przy przeprowadzce się odnajdą, ale niestety nie wyskoczyły z ukrycia. Aż mi się wstyd przyznać przed siostrą:zawstydzona/y:

reklama
napisalam mega posta i mi wcielo wiecv sie teraz juz tylko witam :)) szkoda ze nic nie wiadomo jak sie sytuacja u Asencji rozwinela

Do góry