mama kubulki Szybkiego powrotu do zdrówka- już się Kubuś dość namęczył.
eagle Mam nadzieję, że remont sprawnie pójdzie i już niedługo do nas wrócisz.
lena Co się działo z Gają? Upadła?
mimi Już jesteś w szpitalu? Będzie wywoływany poród? Czy może już jesteś po porodzie? Czekamy niecierpliwie na wieści.
milka Przemęczasz się:-( Pewnie się wystraszyłaś za kierownicą. Przez kilka sekund może się wiele wydarzyć. Nie raz po ciężkim tygodniu stwierdzam, że mamy za mało urlopu. Gdyby każdy mógł sobie pozwolić np. na tydzień urlopu w każdym miesiącu, pracowałby efektywniej i byłby mniej zmęczony. Staraj się sypiać trochę więcej. Nawet kosztem bb

Czasem mi się wydaje, że Emilka zezuje prawym okiem, jak skupia wzrok na czymś w bliskiej odległości na wprost. Okulistka nic nie stwierdziła, więc może to ja się doszukuję czegoś, czego nie ma

W każdym razie mam teraz zaklejać naprzemiennie oczy Emilce i obserwować, czy jest różnica w jej zachowaniu w zależności od tego, które oko jest zasłonięte.
Liza P. praktycznie od ponad tygodnia nie ma. Może to i lepiej, bo im więcej osób w domu, tym bardziej napięta atmosfera

Ostatnio iskrzy się od emocji- 7 osób pod jednym dachem, więc to nic dziwnego;-)
Wczoraj miałam mieć wolne, ale popołudniu zadzwoniła koleżanka z prośbę o zamianę w pracy i w rezultacie to dziś mam wolne:-)
natalia Emilka nie upada zbyt często na głowę, już dosyć pewnie się porusza.