Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe
Troche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do koncaJuz wrocilam do domu
Wiec tak.Dzisiaj rozmawialam z pania doktor.Super babka i widac ze zna sie na rzeczy.Najwazniejsze co mi powidziala to mam sie nie martwic bo ona nie widzi zagrozenia ciazy.Zbadala mnie i macice mam zamknieta wiec jest ok.Krwawienia ustapily i nie widziala potrzeby aby robic usg:-(.Nawet jak by mi zrobila to nic by mi nie powiedziala bo nie ma kwalifikacji i nie potrafilaby mi wytlumaczyc.Bicia serduszka tez nie sprawdzila bo dziecko za male i za gruba sciana abym slyszala:-(Teraz pozostaje mi czekac do czwartku na usg.Nie wiem jednak czy wytrzymam i w poniedzialek nie pojade do polskiej klinikiCo do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe
Dzieki dziewczyny ze myslicie o mnie i podtrzymujecie mnie na duchuTroche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do konca
Ważne że krwawienie ustąpiło;-)