reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Co do uzależnienia to mi sie chyba też udziela bo ledwie oczy otworze to myśle o odpaleniu kompa a kiedyś potrafiłam nie odpalać nawet pare dni ale spoko to nie takie złe bynajmiej czasem zaniast siedziec w domu i sie nudzic albo gadac z kotem mozna z wami to chyba lepsze no nie?:-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Witajcie Kochane w niedzielny poranek!
ale mieliśmy zwariowaną noc, ale jakoś dziwnie nawet się wyspałam:-):-)
mąż już w pracy, synek bawi się u siebie, a ja już z Wami:-D
niestety spędzam niedziele sama z synkiem, bo mąż pracuje, ale z drugiej strony będę miała więcej czasu dla Was:-):-):-)
Miłej niedzieli!

Witajcie :-) u nas szaro, buro i ponuro:-(ale za to wyjątkowo się wyspałam:-) życzę miłej niedzieli:-) ja pewnie znowu pojadę na zakupy rozejrzeć sie za prezentami:-)

witajcie z rana:-)
ja tez uzalezniona jestem;-), pierwsze co robie jak wstane to wlaczam kompa, zeby poczytac co u was:cool2:
dzisiaj bede gdzies dopiero wieczorem, bo odwiedza nas moi rodzice z siostra i moim przyszlym szwagrem, powiemy im o plci:-D
milej niedzieli:tak:

Hej dziewczynki :-)
Z tym uzależnieniem to ja jak tylko siedze przy kompie to co chwile zagladam na forum :-D
Z mniej fajnych rzeczy to nie spałam całą noc bo mnie żołądek bolał :-(.
Poza tym popsuła nam się pralka, zapchał się filtr tak że mój mąż walczy z nią już dłuższą chwilę. Wczoraj nastawiłam taki chodniczek pod buty i on się normalnie na strzępy podarł :eek: (pierwszy raz coś takiego widziałam) i takie malutkie kłaczki zapchały pralkę. Mam nadzieję, że damy radę coś z tym zrobić bo pralka stara nie jest i nie bardzo mamy kasę na nową :-(

My zaraz zmykamy na obiadek do teściów drugi dzień z kolei dobrze idzie się na gotowe nie trzeba samemu się męczyć:-DTroszke pewnie przed obiadkiem pospacerujemy z naszą małą żeby się dotleniła i mi też się to przyda bo dziś nienajlepiej się czuje.Ja mam tyłozgięcie macicy i w pewnym momęcie zacznie się prostować i lekarz powiedział że będe się wtedy gorzej czuła może to teraz:-(

reklama
czesc Dziewczynki ja wczoraj tak padłam ze nawet sie nie pozegnałam bylam strasznie zmeczona:no:
dzisiaj wstalam bardzo szybko podskoczylam po bułeczki zjadłam sniadanko zdązylam juz wstawic rosołek na obiadek a teraz jestem znowu tak zmeczona ze:szok: pewnie to od tej podogy bo jest brzydko rano padało i jest pochmurnie:-:)-:)-( nie lubie takiej pogody

Ewelinka ja na poczatku ciąży tez mialam tyłozgiecie lekarz kazal mi przez 3 miesiace pierwsze spac na brzuszku zeby sie wyprosowała ale wyprostowala sie juz po miesiacu ale i tak czesto nie spalam na brzuszku bo strsznie mnie mdlilo na poczatku wiec nie moglam bo zaraz mialam wszystko w gardle:tak:

ale dzisiaj miałam koszmar:szok::szok::szok: sniło mi sie ze zaczelam krwawic i w szpitalu nie chceli mi zrobic usg bo powiedzieli ze nie robia:szok::szok::szok::szok:
czy Wam tez sie snia takie głupoty:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry