Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co słychac nad ranem bidulek nasz mały
Starszaki spaly do 6:15 ;-)
:-)ja poplose :-):-)Ale sobie pospalismy o rannnnnyyyyyyyyyyyKawkę dzisiaj stawiam ja ! Która się pisze?

U nas Lila tez nie spala w dzien wczoraj. Moze cos w powietrzu wisia ja dzisiaj pół nocy nie spałam. Miałam schizę ,że ktoś w domu jest ( duch). Masakra masakra jakaś jak człowiekowi coś się upierdzieli w głowie
Od rana palę w piecu , bo taka paskudna pogoda ,że szok.
Moje dziecię już od dwóch dni nie śpi w dzień. Jeżęli dzisiaj nie pójdzie spać to się powieszę. Nic nie mogę zrobić w domu. Nie radzę sobię. Ahhhh......

Nie martw sie duchy nie krzywdza, to akurat domena ludzihehe co masz na myśli???szkoda, że przez skype się nie daja poplose :-):-)Ale sobie pospalismy o rannnnnyyyyyyyyyyy![]()
Buziaczek dla Jasienka niech mu te zabki szybko wyjda
Lena ja mysle ze po takiej rozlace tylko jedna rzecz sprawi mezowi radosc ;-);-)
natuska nie martw sie na zapas..a te wszystkie badania szpitalne wlasnie pod katem serduszka beda robione? bedzie dobrze zobaczysz]
zdec ciesze sie ze u was wszystko dobrze :-) Buziaczki dla Natalki!
Liza zdrowka dla was
eagle no to nas nadrobilas wczoraj![]()
Witam i ja.:-)
Percia- ja się piszę na kawusie (zapomniałaś):-(
Lena- u mnie nic nie działa , mam same puste okienka i tylko rozmiar czcionki. Wrrrrr.
A kiedy będziesz miała ciepło w domku? A co do prezentu, to ja bym pomyślała nad czyś co by zabierał ze sobą zagranicę
Zdec- dobrze ,że u Was ok. Buziaki dla Talki
Natuska- trzymam kciuki aby było wszystko dobrze kochana.
Aisa- a może jej się coś śniło. Jasiek też ma tak czasami.
Liza- jak tam zdrówko u Was?
a ja dzisiaj pół nocy nie spałam. Miałam schizę ,że ktoś w domu jest ( duch). Masakra masakra jakaś jak człowiekowi coś się upierdzieli w głowie
Od rana palę w piecu , bo taka paskudna pogoda ,że szok.
Moje dziecię już od dwóch dni nie śpi w dzień. Jeżęli dzisiaj nie pójdzie spać to się powieszę. Nic nie mogę zrobić w domu. Nie radzę sobię. Ahhhh......
najbardziej boje sie tej tomografi bo bedzie miałą narokoze
i badania dna oka bo jest okropne, wykancza psychicznie i dziecko i matke
ale skoro to a cos wyjasnic to wole zeby jej to porobili i moze sie dowiem czy taki jej urok (tak stwierdziłą pediatra) czy cos jest nie tak ze ona przy tych bezdechach az mdleje i ciezko jej oddech przywrócic ;/ rece mi opadają jak pomyslezemoze sie to stac jak ja np bede w kuchni i nie zauwaze ;/ Emile wszedzie ciagne za reke zeby miec ją na oku cały dzien 
mam dla nich nawet prawdziwe słychawki itd aleinaczej jest jak bawimy sie w domu a innaczej jak ona zobaczy kogos kto probuje sie do niej dobrac ;/ musze byc dobrej mysli 

;-)