i jestem wieczorkiem
najmłodsze położone spać, coś szybko sie ululał, Asia ogląda bajki z babcią to mam prawie wolny wieczór ;-)
konniczynka gdzieś mi umknął Twój, Wasz wyjazd do uk, fajnie taka mała odmiana a jak Emilka zniosła lot?
na-tuska pewnie jak juz jest taka możliwość żeby sprawdzić wszystko w szpitalu to tylko skorzystac a nuz cos sie wyjaśni choć przyznam szczerze że wcale nie zazdroszczę, oby szybko Wam minął pobyt tam, a jak przeczytałam o "reanimacji" w wykonaniu dzieciaków to padłam, moje zrobiłyby tak samo

:-)
Emalia u nas postępów łazienkowych ciąg dalszy a ja juz nie mogę sie skończyć zachwycać oczywiście efektem końcowym równiez się pochwalimy
Jasieniek w krzesełku boski, chyba te chrupki go tak wykończyły
Milka i jak sprzątanie wczorajsze "inspekcja" wypadła wzorowo zapewne? a jak sie czują chłopaki miałam życzyc dużo zdrówka dla nich już wczoraj ale gdzieś mi umknęło

więc dziś życzę szybkiego powrotu do formy i rozrabiania;-)
Ola_fasola oooo kolejna zbłąkana owieczka wróciła, super oby tak na dłużej;-):-)
zdec oj kochana a co u Was? jak Natalcia dalej tak łobuzuje z babcia, a Ty do kiedy będziesz tak zapracowana, wracaj tutaj na dłużej
Lencja prosze jaki pracowity tydzień, a Kornelci to ja się wcale nie dziwie że tak pędziła do zabawy, a jak kilka razy byłam z Tomkiem po Asię do przedszkola to tak strasznie sie wyrywał żeby pobiec do dzieci na salę że szok, a jak po dzisiejszym spotkaniu, może jakąś obszerniejszą relacje poprosimy?
iiwka oj to kiepska nocka, sąsiada z remontem nie zazdroszczę choć musze przyznac że moi pod tym wzglądem są bardzo wyrozumiali bo tyle co przeszli przez ostatnie tygodnie z naszym remontem to masakra,
Koriander nic tylko pogratulowac dzielnej Lili, będzie później zostawała tam sama? na jak długo? fajna taka zaprawa przed przedszkolem
Perfecta jak ewakuacja przed burzą? u nas co chwile dzis padało, do doooopy z tą pogodą, ja chce lato
Agast zdrówka dla Hani a Jagodzi szybkiego i ostatecznego pożegnania sie z wszelakimi gipsami, chyba juz wystarczy na dłuższy czas
Kajdusia aż się boję zapytac co nowego Gosia się tym razem nauczyła? juz ostatnie było mega wyczynem a teraz..... chyba rośnie Ci jakas medalistaka olimpijska w pływaniu bo jak inaczej, gratulujemy serdecznie
i to by było na tyle, cos miałam jeszcze napisac ale zapomniałam
miłego wieczorku zatem wszystkim życze:-)
a
zyraffke to gdzie wywiało? czyżby obecnośc męza nie pozwalała na BB?? odezwij się