reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Agast wychowawcze dostaje sie gdy jest sie zatrudnionym na stale w firmie i po macierzyskim mozna isc,jesli sie zakwalifikujesz to z Opieki dostaje sie 400zl + 68 rodzinnego.

Ale tu wesolo Koriander ale cie zarty trzymia:)
Wychowawcze skadało się do 20 listopada i wyrownają Ci nawet jeśli złożyłas po terminie to tylko i wyłącznie zalezy od babki ktra przyjmuje dokumenty!Potrzebne Ci podanie z zakładu o urlop wych., z Zus-u ze sze odprowadza składki!Z US o dochodach!I wynagrodzenie z zakładu pracy męza za ostatnie 3 miesiace;)

reklama
Mamo kubulki dolaczam sie do twojego klubu:) bo ja takze nie robie brzuszkow a by sie przydalo...;/ i jak tu mam sie wybrac na basen?...

ale obiecuje sobie ze po nowym roku ide na fitness lub na aqua fitness zobaczymy...:) trzeba sie wziasc za siebie

Lenko z 3 miesiecy?pierwze slysze i niebylo mowy o podaniu o urlopie wychowawczym...i ze z Zusu
normalnie skrzydla mi opadly bo jesli to prawda nie dostane wyrownania...:( mi powiedzialy ze jak do konca listopada nie zloze papierow to kasa przepadnie...

Lenko trzmymam kciuki napewno bedzie dobrze!!!!!!!!!

ooo mama kubulki- miałam coś do Ciebie pisać ale zapomniałam o czym :-D ja bym zjadła jakis sernik dobry ale nie ma mi kto zrobić albo jakis z kremami i masą krówkową ale bez orzechów

lena- trzymam kciuki, będzie dobrze

kasiu ja jakis tempak jestem bo nie czaje o co ci chodzi hehe;/

Wiesz co teraz mi przypomnialas ze tez to zalatwialam pare miesiecy temu w ZUSie,jutro jeszcze przedzwonie do opieki. wychowawcze mialam przyznane do 31 pazdziernika i jesli w listpoadzie nie zloze dokumentow to niedostane za ten miesiac kasy a jak mi sie uda to w grudniu zostanie mi to wyplacone...

Chodzi mi o to, gdzie chodzisz do opieki? Ja chodzę do centrum świadczeń, dostaje 400zł wychowawczego, 170zł i 68zł - razem 638zł.

Jak miałaś przyznane do 31 października to czemu nie dostałaś za październik?

Julia, Kasiulka- o czym Wy piszecie? Co to jest wychowawcze?

Ja z tytułu urlopu wychowawczego dostaje na Hanie pieniążki z centrum świadczeń

Dziękuję Wam Najukochańsze moje za piękne życzenia! Przy niektórych z nich aż łezki mi napływały do oczu, wzruszyłam się okropnie. Dziękuję, jesteście niezawodne, a do tego umiecie napisać celniejsze życzenia niż niejeden realny przyjaciel! Dzięki :-********

Mąz spisał się wspaniale. Z kasą stoimy słabiutko i chyba bym go zabiła, gdyby kupił coś niepotrzebnego, a on z Piotrkiem upiekli ciasto :szok: (karpatke z pudełka, ale nieważne- on pierwszy raz w życiu upiekł ciasto!!!) I jak wróciłam z pracy to wyskoczyli z tą blachą, na tym cieście świeczki no i oczywiście Piotrek zrobił laurkę... Czego chcieć więcej.... Moje kochane chłopaki.....

Przepraszam,że dziś tylko o sobie, a co!! Dziś mam taki przywilej ;-)
Buźka, dobranoc

PS> Ach miałam napisać, że jeżeli któraś z Was kupuje Bebilon, to jest niezły "dil" w Rossmanie- trzeba podać przy kasie kod: 2982223135210 i wtedy kosztuje 30,99...Promocja trwa do pojutrza....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry