reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dzieki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze rozmowa pomaga, niestety jestesmy na etapie krzyczenia do siebie badz syczenia na siebie a nie rozmawiania, moze to hormony, przepracowanie
mam nadzieje ze sie poprawi, niedlugo maz ma urlop to moze wtedy uda nam sie porozmawiac

reklama
Witam.
Mam do Was kobitki sprawę, a mianowicie Mój syn jest chory ma wirusowe zapalenie gardła. Na początku była gorączka przez pierwsze dwa dni, teraz już nie. Dostał antybiotyk "Ceclor" 2x6ml i przy tym jest raz dziennie bardzooo wodnista kupa taka jak biegunka tyle, że raz dziennie, a do tego już drugi raz zwymiotował dwie godziny po podaniu antybiotyku. Wczoraj wieczorem zwymiotował i dzisiaj wieczorem tak samo dwie godziny po podaniu antybiotyku. Lek bierze trzeci dzień.
Nie miałam wcześniej takich problemów. Kuba dobrze tolerował leki.
A też czytałam, że działania niepożądane mogą wystąpić tj. biegunka, wymioty, wysypka, bóle itd.
No i nie wiem co robić, czy jechać jutro z nim do lekarza, czy nie. Doradzicie mi coś?

cześć laski!:crazy:
jagoda ja pojechałabym pewnie będzie potrzebna zmiana antybiotyku albo chociaż zadzwoń do lekarza zobaczysz co ci powie
klementinka kasiulka widzę że podobne nastroje u nas tyle że mi się już pomysły skończyły :-(wpadam w jakiś chol.....coraz głębszy dołek kurka inaczej to życie miało wyglądać
hophop milusia wulkanie energii gdzie ty sie podziała?
kasiulka gratki ząbków
mamo kubulki zdrówka dla rodziny i koleżanki

Ostatnia edycja:
Hej,

koriander
- jak dzień nad morzem minął? też jestem zadziwiona tymi temperaturami:szok: wczoraj było 12 stopni:szok:

eagle - jak się Tomeczek czuje? a jak twój nastrój?

kajdusia - mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej:tak:

klementinka
- tak już dziewczyny pisały szczera rozmowa pomoże, życzę żeby ułożyło wam się jak najszybciej:tak:

agast - dobrze, że Jagódka z siostrą zostanie a nie z obcą osobą, wtedy byłoby ci dodatkowo trudno, jeszcze jest trochę czasu z oswojeniem się z myślą o powrocie do pracy, a pewnie jak już wrócisz to będziesz miała nową energię, która dadzą ci ludzie no i dziewczynki do których będziesz wracać jak na skrzydłach:tak:

agi - trzymam dziś kciuki bardzo mocno!

mama-kubulki - :-( dużo zdrówka dla całej twojej rodziny i przyjaciółki!

nadika - życzę Ci spełnienia twoich planów;-)

Lencja
- ja również przesyłam Ci dużego buziaka noworocznego! Fajnie, że jakby co możesz liczyć na pomoc mamy koleżanek:tak: mam nadzieje, że Nelcia nie będzie musiała iść wcześniej do przedszkola i spełnią się wasze plany, czego ci serdecznie życzę:tak::tak: a mamie zdrówka, zdrówka, zdrówka!

jagoda - ja bym poszła jeszcze raz do lekarza, może jakiś inny antybiotyk będzie lepiej dopasowany

zyrraffka, zdec, avena, sealet, kalwa, hefi, MagdaM i inne nieodzywające się - co u Was w nowym roku??

Ostatnia edycja:
Ita kochana ogromne gratulacje - witamy Marcelka na świecie!!!!!:-):-):-):-)
Niech się chowa zdrowo a ty szybciutko wracaj do formy:) gorące buziaki wam wysyłamy:tak::tak::tak:

dorotka - dzięki za cudowną wiadomość:-) pewnie kilka dni zajmie ci przyzwyczajenie się do pracy;-)

Agi oczywiscie ze bedziemy trzymac kciuki!

Lenko wiem co to znaczy tesknota, dasz rade:)
troszke nie jestem w temacie,ale kiedy twoj malz wroci?
JA juz nauczylam sie zyc w tej rozlace,lecz jesli siedzisz 5 dni w tygodniu sama,i na dwa dni ktos wraca ciezko sie jest dogadac...;/ na poczatku bylo super,lecz z miesiaca na miesiac sie porozniamy...Rozmowa pomogla wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej,musimy pracowac nad naszym zwiazkiem

Kasiu gratulujemy trojeczek:) my czekamy na piatki:)
No ciesze sie ze mdlosci minely!:-) my tak z P. rozmawialismy ze tak za rok zaczniemy starania o druga coreczke:):):)

Teraz przyjezdza co miesiąc!

ita ogromne gratulacje, mam nadzieje ze wszystko sprawnie poszlo i oboje czujecie sie dobrze!!! Marcelku witaj na swiecie kruszynko!! :-)

gosiagro spacerek nad morzem super ale krotki bo zaczal padac deszcz :-) Jakies nowe zakupy do mieszkanka zrobiliscie? ;-)

Lencja dla ciebie rowniez buziaczek!

dorotko na pewno szybko sie przyzwyczaisz! Dziekujemy za wiadomosc od ity!

Klementinko wspolczuje..na pewno rozmowa duzo moze pomoc, a jesli czujesz ze pomoc specjalisty jest wam potrzebna nie wahaj sie z niej skorzystac!

zyraffka jak zdrowie, co u was?

Perfecta gdzies ty przepadla?? :-D

AGI KCIUKI ZACISNIETE &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

gosiagro spacerek nad morzem super ale krotki bo zaczal padac deszcz :-) Jakies nowe zakupy do mieszkanka zrobiliscie? ;-)

nic nowego nie mam, jedynie odebraliśmy pralkę i piekarnik, no i Majusi mebelki czekają na odebranie:-)
wczoraj widziałam za to stół, który by nam w miarę pasował, szkoda ze nie mogę mieć jakiegoś dużego, no ale trudno, wstępnie też patrzyliśmy na kolory farb:-)

Ostatnia edycja:
Do góry