reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kasiulka-skoro ty juz postanowiłas to napewno sie uda wiem po sobie że to chyba matka sie tez uzaleznia od tego karmienia a dziecko wcale tak strasznie tego nie potrzebuje jak karmiłam Marysie 2 lata i3mies:szok: to myslałam że ona bez cyca życ niemoże a jak postanowiłam odstawić to na drugi dzień juz nie chciała Zoska miała rok i było tak samo na drugi dzień juz super
agi-wspólczuje przezyć ale napewno już bedzie sie ładnie goiło
ita-gratulacje!

Co do niejedzenia Zośka tez dalej nic nie jje masakra już myslałam że cos na języku ma czy jak ale nic nie widać pewnie to przez te dolne 3 ale kiedy one wyjda

reklama
kasiulka-skoro ty juz postanowiłas to napewno sie uda wiem po sobie że to chyba matka sie tez uzaleznia od tego karmienia a dziecko wcale tak strasznie tego nie potrzebuje jak karmiłam Marysie 2 lata i3mies:szok: to myslałam że ona bez cyca życ niemoże a jak postanowiłam odstawić to na drugi dzień juz nie chciała Zoska miała rok i było tak samo na drugi dzień juz super

Ale nie płakała następnego dnia? Zasnęła bez problemu? Jezuuu ale bym chciała żeby tak to było u nas

hej

Kajdusiu buziaczki juz niedlugo sobie jakies piwko strzelimy co? Powodzenia w dukaniu!! A jak te lekarstwa co dajesz Gosi, moze to przez nie pol kotleta wszamala? :rofl2:
gosiagro na pewno beda efekty, u mnie tez odstawienie slodyczy zawsze i szybko dziala :laugh2:
milusia wracaj do zdrowia i szalej, szalej :laugh2:
ewelinka mam nadzieje ze Zosi szybko wyjda te 3ki
olavip wielkie gratulacje ciociu!!!!
zyraffka sliczny tygrysek, milego dlugiego weekendu!
Milka a ty bierzesz zlecenia do domu, moze uda sie jakos wszystko w pracy pokonczyc skoro w domu nie ma warunkow?:sorry:
mama kubulki ja bym w twojej sytuacji pewnie dlugo myslala..az ostatecznie pogadala z facetem. Bo na zdradzie zwiazku nie zbuduja, wiec albo sie opamieta i skonczy jedno albo drugie :confused2: Trzymam kciuki za kolezanke i za twoje szybkie zasafolkowanie :happy: Zdrowka dla twojej mamy!

Perfecta ja sie chyba wprosze do ciebie na ten barszczyk bo zanim mi zakwas sfermentuje to chyba zeby w sciane wbije :-)

eagle a jak sie twoj maz czuje, chodzilo mi to ostatnio po glowie?

Kasiek przytulam, mam nadzieje ze humor lepszy..? A ty chodzisz teraz do pracy?

Lencja jak mama???

No wlasnie gdzie reszta dziewczyn kreatorka, zdec, Anik79, kalwa, dorotka, sealet, Asnecja, mimi, Klementinka, hefi, magdaM, izia adorea, avena, kpi hophop co u was???

Ostatnia edycja:
jejku czas tak szybko leci że szok,mam coś napisać ale zaczynam coś innego robić i zapominam;-)

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!
My Sylwka spedziliśmy w domku ze znajomymi:biggrin2: popijając naleweczki:biggrin2:bardzo sympatycznie

Agi to dobrze ze juz po wszystkim,niech sie goi szybciutko
Ita gratuluje!!!!!!!!!!w wolnej chwili zajrzyj do nas i pokarz Marcelka
Kasiulka życzę wytrwałości. nie poddawaj się :biggrin2:
Kajdusia życzę powodzenia w dukowaniu:-)
Milusia wracaj do zdrówka i opowiadaj jak było :-)

witam:-)
Przepraszam ze tak ciagle nie mam czasu, aż mi głupio:zawstydzona/y:
Co do Sylwka to dodam jeszcze że moje buty wylądowały w koszu na śmieci bo do niczego juz się nie nadawały:-D (a były tak wygodne...) hehe ale się nie martwie bo pdrzynajmniej to jest dowód na to że się naprawde wybawiliśmy:-D

Dziś jedziemy do jegto brata...:-) a jutro mamy zamiar obleciec moja rodzinke:-D

kutwa chciaam napisac wiecej ale mam atak blixniakow:eek:

Hej dziewczyny niebylo mnie dwa dni ale troche do czytania bylo:)
My mielismy gosci przyjechala dziewczyna mojego brata ze synkiem! Bylo super wczoraj zaliczylismy plac zabaw a dzis Amelia pierwszy raz pojechala na basen:) Oj placz byl niesamowity,ale dzieki cierpliwosci Amelka na koniec super sie bawila w baseniku:):)

Ita Ogromne gratulacje,niesadzilam ze termin byl juz tak bliski hihi
Agi wspoczuje tego co przeszla Polcia mam nadzieje ze juz teraz jest o niebo lepiej! I mam nadzieje ze problem sie juz nie pojawi...
Milusia super ze impreza sie udala! CZyli jaki Nowy rok tak caly rok:)
Kasiulka mam nadzieje ze poradzicie sobie z cycowaniem,najgorszy jest poczatek pozniej pojdzie coraz lepiej
Mamo kubulki oj ciezka sprawa,czesto jest tak ze jak sie w cos wtracasz potem zostajesz najgorsza...;/
ZYrraffko super ze czujesz sie coraz lepiej:) Piekne zdjecie fasolki! ciekawe co bedziesz miala:happy:
Perfecta super fryzurka i kolorek,a synus przesliczny:)
Kajdusia trzymam kciuki za diete,ja tam nieobejde sie bez jedzenia slodkiego,i wielu wielu innych rzeczy haha
Olavip gratki za siostrzenca

mam nadzieje ze nikogo nie minelam!:)

Kajdusia i Eagle- Dziękuję wam ,że chociaż wy o mnie pamiętacie ( inne boli wymienić mnie w poście:-D)

U nas w miarę. Jasiek jest niedobry i strasznie złośliwy. Wszystkim rzuca. W nowy rok wyszły nam dwie trójeczki.
Ita- gratulacje dzidziusia!!!
Aga- dobrze ,że już po wszystkim.
Milusia- ;)
Kajdusia- zdróweczka i "rozruszania" paluszków kochana.
Percia- tulam:)

Ktoś się przysiada do winka?

Kurcze nie lubie winka;p ale cin cinka lub martini chetnie:)

No wlasnie mialam sie pytac co tam u was...ostatnio bardzo rzadko sie udzielasz na forum;/
Pewnie taki etap buntu..;/ tez to juz przerabialismy,dacie rade:)

reklama
Do góry