reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasiu- super ,że wszystko w porządku. A na płeć się doczekasz :)
Ola-pisz kochana, bo tu cisza straszna ;)
Nadika- takiej to dobrze. Mojego łobuza nikt nie chce wziąć. A dzisiaj tak mi daje w dupę ,że chętnie bym go oddała chociaż na dwie godzinki.
Julia- to to wiecznie masz przygody :) U nas też plucha i głowa mnie boli z tego wszystkiego.
Percia- udanego wypoczynku;)
Rozpaliłam w piecu i koniec mojej weny na dzisiaj.

Aguś, Kajduś,Anik, Zyraffka, Milusia, Lenka,Gosia, Liza, Iiwka, Zdec,Milka, Kasiek, Klementinka, Anecznik, Ewa1981,Lencja,Olavip,Konniczynka, mamKubulki
i wszystkie których nie wymieniłam za co przepraszam, proszę się odezwać.

reklama
kasiulka a wolisz drugą dziewczynkę czy chłopca?
Ja dziś piję już trzecią kawę i nadal jestem śpiąca, nawet Klara usnęła niedawno co jej się rzadko zdarza o tej godzinie:eek:
co za ponury dzień.

Witam przywołana przez Emalienkę:-D
ale nie wiem co pisać:-D nie bedę pisać o cudownej sielance bo za dłodko już się tu w moich postach zrobi i nikt mi nie uwiezy że życie moze odmienić się tak diametralnie:-D heheh

no i na tyle by było bo wolny wieczór od mojego M, więc zaraz będziemy parę godzin gadać przez tel:-D heheheheh

Kasiulka grunt ze jest ok a plec i tak sie juz nie zmieni :)) stawiam na dziewczynke:)) parki zadko sie trafiaja:)

Kasiek jak minal wczorajszy dzien ??

Asencja jak w klubie dalej placz? a waga mnie przygniotla... Eryk wazy 10 kg..

Zdec zadko zagladasz:)

Emalia wspolczuje i trzymam kciuki a zachowek chyba niestety maja prawo wywalczyc.... cholera po co wnuczce odbierac

Julia rozumiem ze Cie do tego dentysty jakos nie wcisli ??

Milusia ja tez mam wieczor z tv i zelazkiem wkoncu sie trafil wolny od biura

Eagle jak sie ma Asia??

Koriander a jak z pogoda u Was tez sie zrobila plucha ??

Gosiargo jak ci idzie meblowanie??

Chorowitkom zycze zdrowka a tym zdrowym oby tak dalej....

U nas tez po staremu czytaj Eryk co noc laduje u nas, cyca dalej ale juz pora sie z tym zegnac bo czuje ze bedzie coraz trudniej.

Hej:)

U nas pada deszcz;/;/ dzis ale mialam akcje,jechalam do dentysty 20km i sie na miejscu okazalo ze wizyte mialam umowiona na tydzien wczesniej hehe;/;/ nastepna dopiero 7 lutego...
AMelia zdrowa odpukac:)

Asencja ladnie wazy ta twoja pociecha:)
Kasiek zdaj relacje!! czekamy niecierpliwie....;p
Kasiu no super ze wszystko ok z toba i dzidzia:) kiedy masz nastepna wizyte? moze wtedy dowiesz sie na 100%:):):)
Emaila daj znac co wymyslili...;/ sama jeste ciekawa,i bardzo ci wspolczuje takich eks-tesciow;/;/;/

Lenko czy przez ten awansik tak rzadko do nas zagladasz?:)

Też:-)i jakoś szkoda mi czasu na kompa skończyłam szyc moje firany:)

lenko ale ty jestes uzdollniona LASKA:-) jak nie gotowanie to szycie firanek masakra=)

Milko nie tak latwo mnie wcisnac bo wizyta potrwa ponad godzine jak jest kanalowe...;/ a bolec nie boli...ja nawet sie ucieszylam bo niebede cierpiec hehe
Niemartw sie w nocy moja coreczka tez trafia do mnie do lozka;p a jak mowie mojemu ze czas ja wyporwadzac z naszego pokoju to stwierdzil ze "nie bo ona jest jeszcze malutka " heh i co ja mam zrobic;p

Milusia ale my chcemy wlasnie to czytac=) i cieszyc sie twoim szczesciem:):-) wiec prosze pisz jak ci dobrze:0

Kasiek gdzie jestes kochana? wszyscy wyczekuja na wiesci:) mam nadzieje ze jest mega ruch i nam troche opowiesz;-)

kasiu ja tez bym chciala druga dziewczynke:) nie tyle ciuchow po to kupowalam zeby lezaly hehe

Emaila a dlatego mam przygody bo rozszczepana jestem haha;p

Dziewczyny czy ktoras z was ma Monopol Świat? bo potrzebuje instrukcji!!!!

Hej. Jestem. Wczorajszy dzień mi dał popalić więc padłam jak kawka a dziś cały dzień mega migrena... :no:

A więc... nie jest tak jak się spodziewaliśmy... otworzyliśmy bez żadnej reklamy i w sumie nikt nie wiedział że otwarte, więc mogliśmy liczyć tylko na przypadkowych klientów. Dziś też lepiej nie było. Od poniedziałku ruszamy z reklamą w naszej telewizji, więc może to coś da... a puki co trzeba czekać... uzbroić się w cierpliwość... Cieszymy się bo przynajmniej z tych ludzi którzy nasz sklep odwiedzili w pierwszy dzień, wrócili na drugi dzień i chwalą że bardzo fajny sklepik i że był tu potrzebny, bo wiele instytucji i szkół a w okolicy tylko biedronka i że będą mieli gdzie robić zakupy pierwszej potrzeby. To by było tyle... mam nadzieje że to tylko taki początek nie ciekawy i że z czasem będzie dużo dużo lepiej! Dzięki za kciuki i trzymajcie je dalej! Buziaczki dla tych które o mnie pamiętały w te ciężkie dni!!! :tak:

A ja mega zmęczona... idę lulu, DOBRANOC :-)

reklama
Do góry