reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie popoludniowo:):)

I widze jakie wiesci?:)

Milusia gratuluje bardzooo:) widzisz nawet o miesiac wyprzedzilas mnie z data slubu::)
Tak duza sale?:) ojejku impreza bedzie do bialego rana:)

Perfecto oczywiscie ze o tobie myslelismy;)

Ciezarowki ale wam ten czas szybko leci, niedawno sie dowiedzialysmy o waszych ciazach i jedne sa na koncowce a drugie na pol metku:)

Eagle
pytalas sie o moja suknie slubna!:) otoz ZNALAZLAM:):):) niestety zdjecia niemoglam zrobic..;/ ale wiem ze pojawia sie na stronie sklepu juz niedlugo wiec wam przesle linka:)

My mielismy gosci byl brat z dziewczyna i jej synkiem, po obiadku wyjechali...lubie miec gosci i lubie tez spokoj:)

reklama
pokazuję to wyrko nasze Jagódkowe:-D tylko kolor sosna jest, na jednym zdjęciu Jagoda siedzi do góry i widać kolor:p
i jeszcze Jagódka na dzisiejszym spacerku i mój brzuchol (pokazałam już na zamkniętym w porównaniu z innymi które się pokazały:-))

Załączniki

• 100_6128.jpg
    100_6128.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_6132.jpg
    100_6132.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 100_6144.jpg
    100_6144.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 60
  • łóżko Jagody.jpg
    łóżko Jagody.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 57
Wróciliśmy z sanek, policzki jeszcze teraz mnie szczypią.
Dawno nie pisałam, jak zawsze pod koniec semestru u nas bardzo pracowicie, a jak już miałam chwilę to zajmowałam się dziećmi, późne wieczory, które dotychczas były zarezerwowane dla Was spędzałam przed telewizorkiem i oddawałam się nadrabianiu zaległości filmowych ...

U nas wszystko ok. Gosiak nadal mówi bardzo mało, ale poza tym jest bardzo wyrazista i robi wszystko to co PIotrek, w towarzystwie robi furorę, bo jest grzeczna, posłuszna i spokojna, a jednocześie bardzo wesoła, towarzyska i odważna. Naprawdę na razie udany egzemplarz, aż się boję, że jak wejdzie w bunt dwulatka, później trzylatka, pięcio... i tak dalej to z podwójną siłą :nerd:
Olavip- brzuszek zachwycający i imponujący :tak:
Żyrafka, Kasiulka Wasze również piękniusie :tak:
eagle- zdecydowanie brakuje do kompletu Twojego brzuszka :-)
Julia- a Wy też będziecie wyprawiać weselicho?

Hehe, ale Stoch fajnie skoczył właśnie :-D:-D

Perfecta- fajnie, że wróciłaś :tak: Ja też mam nadzieję, że teraz będę już na bieżąco
W każdym razie obiecuję , że będę się starać :-) spróbuję jeszcze dzisiaj jakieś Gosiowe zdjęcia wstawić na zamknięty....,
to na razie, papa

CZEŚĆ! Pamięta mnie kto? ;-)
pamięta pamięta
pisz szybciutko co Was? jak dzieciaki, jak Twoje koncertowanie ostatnie?
edit: mojego brzuchola? tego to już BB chyba by nie pomieściło:-D ale coś pomyślę

dzień dobry bardzo! Tęskniłyście za Perfectunią? Bo Perfectunia za Wami baaardzo!!!!
Kochane lecę będe pózniej:*
kolejna zbłąkana istotka się wreszcie odnalazła, dobrze że juz jesteś
Witam sie popoludniowo:):)

Ciezarowk
i ale wam ten czas szybko leci, niedawno sie dowiedzialysmy o waszych ciazach i jedne sa na koncowce a drugie na pol metku:)

Eagle
pytalas sie o moja suknie slubna!:) otoz ZNALAZLAM:):):) niestety zdjecia niemoglam zrobic..;/ ale wiem ze pojawia sie na stronie sklepu juz niedlugo wiec wam przesle linka:)
ok czyli dobrze zrozumiałam że sie zdecydowalaś na zakup, czy jeszcze bedziesz czegoś szukać?
fajnie się czyta o tych Waszych przygotowaniach przedślubnych, ciekawe jak Agi stoi z organizacją, a teraz jeszcze Milusia dołączy do grona, fajnie

Ola fajne łózio, takie przyszłościowe będzie później dla braciszka też, Jagodzia słodka a Twój brzusio uroczy, mój równie wielgachny że aż strach pokazywać

Ostatnia edycja:
od razu widać, że ciężarówki cierpią na bezsenność :-D

u mnie t5o raczej lenistwo. Na bezsenność nie cierpię, niestety m oj synek jest rannym ptaszkiem i wszystkich stawia na nogi, bo szef domu wstał:-D

.
milusia- odważna jesteś :-) życzę powodzenia w przygotowaniach :-)

koriander powinna dostać od nas wieelkie lanie za brak informacji o dojechaniu.!!

kajdusia- jeszcze jedna taka nieobecność i napewno zapomnimy!!! ;-)

.
eagle- współczuję bezsennych nocy:-( i te wędrówki do łazienki, :(((nie tęsknię za tym:-(.

perfecta- nareszcie!!! Pisz szybko co u Was było słycha c!

olavip
- fajniutkie łóżko:) uwielbiam dzieci z rumieńcami, Jagódka śliczna a brzuszek masz już pokaźny:))super

kajdusia
- Ty nie tylko pod koniec semestru ale zawsze zapracowana, pracusiu, nie wiem czy ja bym potrafiła na takich obrotach zzyć, podziwam bardzo! czekam na zdjęcie Gosiaczka i Piotrusia!

eagle- dawaj brzuno swój póki jeszcze jest :-). ps. mam duży monitor więc napewno się zmieści:-)

idę szykować mleczko dla Lukiego, jeszcze może się odezwę

Ostatnia edycja:
Łukasz śpi a ja rozmyślam co by zrobić na kolację i nie mam pomysłu :-D

eagle- boisz się porodu, ja się strasznie boję po tym co przeszłam :-(
zastanawiam się nad pójściem od 1 marca na zwolnienie ale waham się bardzo czy to dobry pomysł i nie mogę podjąć decyzji :baffled:

mamakubulki- co u Was?

Ostatnia edycja:
hejka,
a mnie coś rozkłada, smarkam,gardło boli i zatoki :( blee mam tylko nadzieję że Natanka nie zarażę.
Nie mam już siły na mojego niejadka. Dzisiaj tylko obiad zjadł i trochę chrupek i znów bez kolacji poszedł spać bo nic nie tknął :((( i w sumie tak trwa już prawie tydzień.

Milusia gratulację!!!!
Perfecta jak miło że wróciłaś!!
kajdusia ojj dawno Cię nie było, fajnie że jesteś:)
olavip fajne fotki a brzusio piękny!!!! jak tam teściu, ile jeszcze Wam odpoczynku od niego zostało?? :)
zyraffka nie przejmuj się na zapas porodem, napewno będzie dobrze !! To u Was jest śnieg?? u mnie nic a nic tylko mróz straszny.

eagle- dawaj brzuno swój póki jeszcze jest :-).

to fakt:tak:

ja sie porodu nie boję, przeżyłam dwa więc i teraz damy radę:-) tyle że ja za każdym razem dość szybko rodziłam,
a tak właśnie chodzi dziś za mną myśl jak to się zacznie tym razem, za 1 odeszły mi wody jakieś kilka godz przed, za 2 rano byłam na ktg i szybkie badanko u ginki w szpitalu potem skurczyki a ciekawe jak tym razem....

powiem Ci że za drugim razem przede wszystkim bałam się samego pobytu w szpitalu tzn rozstania z Asią (miała wtedy jakieś 20 miesięcy i nigdy nie rozstawała się ze mną na dłużej niż kilka ( max 7-8 godz) i chyba to najbardziej przeżyłam ale na szczęście nie trzymali nas dłużej niż powinni więc jakoś przeżyłam ale co sobie pobeczałam z tego powodu to moje, teraz jest podobnie tego rozstania boje się najbardziej, staram sie o tym nie myśleć i mam nadzieje że jak już bedzie ten czas to wypuszczą nas ze szpitala przepisowo:tak:

reklama
nadika- mój poza mlekiem- butla rano, przed drzemką i przed snem nie jadł nic, acha jeszcze zjadł jednego krakersa.:baffled::baffled:

eagle- faktycznie, to też będzie moje pierwsze rozstanie z Łukaszkiem, nie wiem jak to przeżyjemy. Mam nadzieję ze urodzę normalnie i ni ebędę musiała 5 dni w szpitalu spędzić :baffled:

Do góry