reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzien Dobry!
wpadlam tylko powiedziec ze u nas ok!!!! Zyjemy i mamy sie dobrze! Ja wprawdzie w zeszlym tygodniu walczylam z zatruciem pokarmowym przez co od srody siedze w domku ale juz jest w porzadku....Pierwszy raz w historii wzielam wolne z powodu zlego samopoczucia mimo ze w piatek bylo juz w miare ok...ale co tam....mi tez wolno....skoro wszyscy w pracy moga to czemu nie ja????? Oczywiscie przezywalam caly piatek ....ale P. coraz pogrozil palcem i w koncu przestalam :-).... a Luska jak to Luska....szaleniec....Teraz spi juz ponad 2 godziny wiec mamuska poprasowala , zrobila obiadek , wziela prysznic dla relaksu i siedzi z kawusia na BB....i odlicza czas bo 23 marca lecimy cala rodziká do PL....niestety srednio odpoczniemy bo lecimy zalatwiac ostatie sprawy zwiazane ze slubem no ale zawsze cos....Dziadkowie sie ciesza bo beda mieli wnusie przez te 10 dni!!!!

reklama
Olavip - gratulują kochana!!! masz ślicznego synka :)

Dziewczyny, zaraz sobie włosy z głowy powyrywam... Damian już 4 dzień ma gorączkę... raz 37 raz 38... przeważnie w nocy... o co chodzi? W nocy mało co śpimy bo mały spać nie może, w dzień jest trochę marudny w momencie kiedy ma gorączkę... podaję Panadol na zbicie, po chwili jest dobrze... apetyt nijaki... już nie wiem co mam robić... czyżby to były ząbki??? jutro chyba pójdę do kontroli bo się naczytałam w necie że to może być wszystko, nawet zapalenie płuc... :no:

kasiek - ja bym sprawdzila u lekarza.....bo np. u nas wszystkie trójki wyszly bez jakichkolwiek objawow...zero goraczki, slinienia i marudzenia...a szly wszystkie cztery na raz wiec moze lepiej nie kojarzyc zawsze goraczki z zebami....Sprawdz to zeby miec pewnosc!

Łuki zawsze miał najpierw katar więc podejrzewałam ze przez to gardełko. U Damianka najprawdopodobniej ząbki skoro nic innego mu nie dolega. Jak bedziesz się niepokoić to lepiej sprawdź. Oby do jutra wszystko przesło!

Nie pamiętam czy się chwaliłam, ze mój Łukaszek obierał wczoraj jajko bo jedliśmy na sniadanie i zjadł odrobinkę :szok: a dzisiaj rzucił się na kotleta z piersi kurczaka, wziął do buzi dwa razy ale coś mu nie pasowało i nie zjadł ani odrobinki, ale sukces, ze wogóle do buźki wziął :szok: juz myślałam, że nie tego chłopca ze żłobka odebrałam dzisiaj:szok:

podajecie dzieciom majonez?? w żłobku dzisiaj do jakiejś potrawy z jajek był majonez :baffled:

Ostatnia edycja:
Olavip - gratulują kochana!!! masz ślicznego synka :)

Dziewczyny, zaraz sobie włosy z głowy powyrywam... Damian już 4 dzień ma gorączkę... raz 37 raz 38... przeważnie w nocy... o co chodzi? W nocy mało co śpimy bo mały spać nie może, w dzień jest trochę marudny w momencie kiedy ma gorączkę... podaję Panadol na zbicie, po chwili jest dobrze... apetyt nijaki... już nie wiem co mam robić... czyżby to były ząbki??? jutro chyba pójdę do kontroli bo się naczytałam w necie że to może być wszystko, nawet zapalenie płuc... :no:

kasiek ja bym poszła do lekarza, z doświadczenia wiem, że nie mozna wszystkiego zwalać na ząbki, może się okazać że ma chore gardło :/ więc lepiej sprawdzić szkoda by dziecko się dłużej męczyło

Kasiek lepiej idź z Damiankiem do lekarza, u Krzyśka zwykle gorączka i brak apetytu oznacza problemy z gardłem a ostatnio przy gardle też była luźna kupa, nie ma co czeka dalej, a i Krzyś też nie kasłał i nie miał kataru przy gardle.
A i dziękuje Ci za pamięć

reklama
Zyrafko- tak jak jest majonez np w sałatce to Jagoda je :tak: Ale ona je tez sery pleśniowe i inne cuda więc wyznacznikiem nie jest. Jedyna rzecz jakiej nie lubi to parówki i dobrze hehe

Do góry