Kasiek1983
Fanka BB :)
Nadika - jeśli w UE to potrzebujesz tylko dowód, który możesz wyrobić dla małego za darmo, do drugiego roku życia, dziecko podróżuje samolotem prawie za darmo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ewela a nie myla go z dziewczynka??
moj ma dłuzsze i normalnie moge spiac![]()

,no,ale patrzac na dziewczynki ,ktora mama ubiera je w kolorach chłopięcych - chyba zadna 

Z tego co przeczytałam to mówiliście o obcinaniu włosów, mój Kamil parę dni temu "wpadł" pod maszynkę. Szokiem było dla mnie jak ładnie stał i cierpliwie czekał aż skończę :-) Teraz ma włosy na 8mm dobrze że wiosna przyszła, a wygląda jak mały kibol

Dzisiaj byłam u innego, który właśnie wypisał antybiotyk(dzieki Bogu!!!!) bo ten stary dziad powiedział że nie ma mowy o antybiotyku żebym kupiła syrop sosnowy i tyle...całe szczęście zgarnęłam ich dziś do Naszej pediatry, która była w szoku na widok ich gardeł...nie moge dalej zbić temp dłużej niż 3h, a czopek moge dawac nie cześciej niż 6-8...a Szymon ma już ponad 39...zacznie płakac to dam następny...Milusia - może pojedź z nimi na dyżur do szpitala - zawsze jest szansa, że nie traficie na tego starego lekarza... i przepiszą Wam coś odpowiedniego
strasznie sie musza męczyć... współczuję i życze szybkiego powrotu do zdrowia
My nadal w 86 chodzimy;-) Pokazuj zdjątka.