reklama

Czerwiec 2010

hej widzę że prawie wszystkie dzieci chore:zawstydzona/y:
Wszystkim zyczę zdrówka...
U nas bez zmian niestety,,,:no:
Dziś wyskoczyłam do apteki po kolejną dawkę leków, i własnych oczom nie wierzyłam bezmyslości rodziców!!!A szczególnie ojca!!Idzie taki palant z dzieckiem wieku ok naszych dzieci i bez czapki!!!!!U nas jakies14stopni...ludzka głupota nie zna granic!!!!!

Konczę bo kolejny antybiotyk dzieciakom muszę dać...

reklama
Olavip rzeczywsicie kiedys rozmawialysmy na ten temat:) i jakie teraz wrazenia? kto odbieral porod?

Rybakowski i Baczyński mnie cięli... a wrażenia? no ok, wsio fajnie jak i za 1wszym razem... tylko wiesz...ja to wszystko bardzo przeżyłam, nie wiem - może jak któraś ma umówioną cesarkę, albo chociaż bierze pod uwagę że tak się może skończyć poród to przeżywa to inaczej.... a dla mnie to wszystko bardzo ciężkie,byłam bardzo przestraszona, poza tym nic nie wiedziałam jak to jest z tą cesarką, z raną, no ze wszystkim..... eee tam... no ogólnie po naturalnym czułam się lepiej i fizycznie i psychicznie, ale teraz już myślę,że będzie lepiej!;-)

Perciu, Milusiu i Agi - zdrówka dla dzieci!

a moja Żaba od rana do wieczora na dworze, maltretuje babcie jak nie jedną to drugą:-D trzy dni chodzi w gatkach - na razie idzie nam średnio na jeża - raczej gorzej niż lepiej ale mam nadzieję!;-)

ale była piękna pogoda!!!!!!!!!!!!!! nareszcie!!!!!!

julia
nasza druga niania jest bardzo fajna;) bez problemów zabiera Kubusia na spacery, nauczyła sie go ładnie usypiac, bawi sie i nie robi takiego bałaganu jak tamta niania, generalnie nie mam do niej zadnych zastrzezeń, ostatnio nawet poprasowała, w porównaniu z tamtą dziewczyną, (która dawała dziecku surowe jajka i pozwalała mu ABOLUTNIE na wszystko) jest aniołem ;) jestem spokojna i nie martwie sie o bezpieczeństwo Kubusia, a do tamtej niani ciągle dzwoniłam w wielkim stresie;/

eagle
jak sobie dajesz rade ze swoja słodka gromadka? np jak idziecie na spacer, jak Ci sie udaje ich wszystkich wybrac na spacer?

olavip czemu musiłaś pójść pod nóz? ja też ciężko przezyłam cesarke, myslalam, ze bedzie lżej, tym bardziej, ze tak jak Ty nie nastawiałam się na cięcie tylko na poród naturalny, ale głowa do góry, z każdym dniem będzie lepiej;)

Agi , milusia, percia DUZO DUZO DUZO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny u nas bez zmian wczorajsza piękna pogoda nastroiła nas lepiej u nas było 19 stopni więc prawie lato Michała nie można było wyciągnąć z podwórka do domu
widzę że same choróbska zdrówka dla wszystkich i tych dużych i tych małych ;-)
pozdrawiam wszystkich i papa

Hej... melduje się umierająca... :( siedzę w pracy, choruteńka... katar taki jakiego jeszcze nigdy nie miałam do tego biegunka... :( szkoda słów... mam nadzieje że młodego nie zarażę...

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę!!!\\

mąż pojechałbawić się swoimi samolocikami, Łukasz śpi, już go raz dźwięk wiertarki obudził, na szczęście udało mi się go jeszcze uśpić a ja siedzę i się nudzę, nic mi się nie chce robić a przydałoby się posprzątać

reklama
dziękuję adorea:))))

z autami też napewno kupię ale nie do czytania przed snem bo by mi z łóżeczka wyskoczył, a tak to leży spokojnie w łóżeczku i zasypia a mama czyta bajeczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry