reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie.

Co do czapek to w ja Mikusiowi zakladam jeszcze taka cienką, wiatr u nas wieje na wsi, nie jest miedzy budynkami, starszaki w sobote tez bez czap biegali...
A dzis wiatr wieje, zachmurzone, i 8 stopni...

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!
U nas na szczescie odpukac zdrowi wszyscy....

reklama
Perfecta z głową lepiej, ale jestem trochę przeziebiona,kaszel i chrypka mnie męczą

u mnie dzisiaj też wieje, teraz zaświeciło słonce ale przez ten wiatr raczej nie wyjdę z Natanem na spacer ;/

Ale tu cisza...
Ja siedze pół przytomna. Mam to samo co Jaś... Gorączka 39,3 Masakra wszystko mnie boli , każda chrząstka w moim ciele...leci z nochala tak że najchętniej jakąś rynne bym zamontowała... Jeszcze mój B. wolnego nie może wziąć. grhjrrrrr Moje miksturki nie pomagają:(

wrrrrrrrr....:wściekła/y::wściekła/y: Mielismy się rozbudowywać, już nawet ekipę mielismy umówioną, do jesieni miało stanąć pięterko, a tu sąsiad się czepnął......wrrrrr..... i to nie sąsiadujący obok, tylko po skosie, że niby mu terasu bedzie trochę przesłaniać...... wwwwrrrrr :wściekła/y: beczeć mi się chce :wściekła/y:
Perfecta- duzo zdrówka dla Ciebie!!!
adorea- zaraz pomyślałam tak jak Ola fasola- przedstawcie Krzysia jakimś ważnym osobom, może dostanie rolę w jakimś serialu ;-) Fajnie byłoby być ciocią znanego dzieciaka :tak: Ale do psychologa to koniecznie idź, bo to wielka sztuka i odpowiedzialność wychowywać taki talent, dobrze nim pokierować.... U nas bardzo podobnie było z Piotrkiem, też mając niecałe dwa lata rozpoznawał samochody, płynnie mówił, miał 2,5 roku jak znał cały alfabet, 3 jak zaczął dodawać itd, itp.... a teraz z nim wiele problemów natury psychologicznej.....:-( Na szczęście Gosiak jest "normalna" :-D

U nas słonecznie. ale strasznie wieje, nie wyjdę na spacer, zresztą jakbym spotkała sąsiada, to bym....:wściekła/y: A propos czapki, dzieciaki też z gołymi główkami przedwczoraj latały :tak:

Więcej nie popiszę, obiad trza robić.....

Cześć. Znalazłam dziś jednego pęcherzyka i dwie krosteczki na Damisiu... czyżby to jednak ospa??? I co teraz mam robić? Do lekarza? Słyszałam że ospy nie wolno przeziębić, a skoro ja chora to mało prawdopodobne żeby Damian się nie zaraził... nie wiem co robić teraz... HELP!!!

hej.. widzę,że nadal chorujecie:( zdrówka dla małych i dużych!!!

a ja podłamana... coś mi się z raną po cięciu niedobrego dzieje... jutro na 15 mam się wstawić do szpitala bo mój gin ma dyżur... i już jestem przestraszona bo jak mu powiedziałam co i jak to powiedział że jak będzie gorączka to mam przyjechać od razu do niego do gabinetu, a jak nie to on chciałby mnie w szpitalu obejrzeć...:-(

I ja się witam. My mieliśmy w domu szpital - wszyscy chorzy byliśmy. Ja chyba najgorzej to zniosłam, smarkam do dzisiaj. Ale powoli wychodzimy na prostą ;-)

Byłam dzisiaj u gina na wizycie, co do płci to nadal nie wiadomo hehe, ale cały czas "raczej" dziewczynka. A najlepsze jest to, że dzidzia znowu leży miednicowo - normalnie masakra :-D

Było u któreś z Was w 26tc położenie miednicowe a później jeszcze dzidzia się obróciła prawidłowo?

a ja podłamana... coś mi się z raną po cięciu niedobrego dzieje... jutro na 15 mam się wstawić do szpitala bo mój gin ma dyżur... i już jestem przestraszona bo jak mu powiedziałam co i jak to powiedział że jak będzie gorączka to mam przyjechać od razu do niego do gabinetu, a jak nie to on chciałby mnie w szpitalu obejrzeć...:-(

A co dokladnie Ci się dzieje z raną? Mi się strasznie babrała niestety

reklama
Cześć. Znalazłam dziś jednego pęcherzyka i dwie krosteczki na Damisiu... czyżby to jednak ospa??? I co teraz mam robić? Do lekarza? Słyszałam że ospy nie wolno przeziębić, a skoro ja chora to mało prawdopodobne żeby Damian się nie zaraził... nie wiem co robić teraz... HELP!!!

najlepiej się chyba lekarza zapytać.

olavip- niedobrze że rana się źle goi, dobrze, że jutro lekarz obejrzy, moze da jakiś antybiotyk i szybko się poprawi.

kasiulka- z tego co wiem moze się jeszcze obrócić

kajdusia- wstrętny sąsiad, nie da się go jakoś przekonać ?

gosiu- chyba się lepiej czujesz bo w kuchni szalejesz, pierogi, ja nawet teraz jestem antypierogowy leniwiec:))

koriander- ten wyjazd do Polski Ci nie służy- całkowicie bb zaniedbujesz ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry