reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka - a jak Ty się miewasz ze swoimi księżniczkami???

Kasiulka jak Twoje dziewczyny? Hania nie próbuje karmic Majeczki, bo mój Tomek juz kilka razy robił podejście raz chcial kanapka poczęstowac mało a wczoraj np serkiem :baffled:

Hania jeszcze nie wpadła na to, żeby dać coś Mai do jedzenia, ale widzę, że jeszcze nic straconego :-D

Ja ledwo żyję, opieka nad dziećmi z taką małą różnicą wieku jest bardzo ciężka

Zobacz załącznik 485431

Gosiagro ale całkiem inna w tej ciąży niz z Majusia;)Inne kształty i buzka Ci się zmieniła;)
Kasiulka dasz radę;)POdziwiam ogólnie wszystkie mamy, które zdecydowały się na drugie dziecko;)Mi jeszcze mój poród siedzi w głowie;)
Maja to kawał baby;)

cześć Dziewczyny

witaj krakowianko- ciesze się, ze się odezwałaś. Na Twoim miejscu też miałabym wiele obaw ale na pewno wszystko będzie dobrze, powodzenia życzę :-) daj nam koniecznie znać jeśli się zdecydujesz i zafasoslkujesz:-)

milusia- współczuję, co się dzieje z Kubusiem, że ciagle w szpitalu leżycie????

gosiu- mój łukasz pije z butli jeszcze 3 razy rano jak wstanie, przed drzemką i przed snem. Narazie nie oduczam butli bo chociaż to do brzuszka trafia.
Pięknie wyglądasz:) brzuszek fantastyczny, mi już tylko zdjęcia do wspominania pozostają:-D narazie jednak nie tęskni mi się za brzuszkiem i oby już nie zatęskniło :-D.

kasiek-
miłego pobytu nad jeziorkiem.
Narazie mąż ma urlop więc jakoś ogarniamy wszystko choć nie jest łatwo. Łukasz ostatnio ciężki do opanowania, Sylwia je i śpi więc nie ma problemu :-)

eagle
- z Łukim sobie nie radzę szczerze mówiąc, najgorsze ze nic poza mlekiem nie chce jeść i jak zgłodnieje to jest jeszcze bardziej kapryśny, oby mu to szybko przeszło. Nie wiem jak Ty dajesz sobie radę z trójeczką, chyba ze masz wyjątkowo spokojne dzieci.

kasiulka- ale Majeczka szybko rośnie :-).

nie wyobrażam sobie remontu i przeproiwadzki z moją dwójką :baffled:

hej
moja trójca śpi :szok::szok::szok: ba nawet psowaty śpiocha pod stołem:-D ( co prawda zajęło mi to dobre ponad pół godz ale udało sie położyc ich spać po kolei) mam nadzieję na dobra godz bezwzglednej ciszy i spokoju :-D:-D

Emalia oj zaniedbałam się ostatnio w kwestii foto ale obiecuje poprawę:tak:

Gosiagro oj czasami i ja nie daje rady :tak: a wtedy zdarza mi się krzyknąć na nich niestety, ale ćwiczę cierpliwość oj ćwiczę, za kilka lat to chyba będę w tym mistrzynią
a ty świetnie wyglądasz, zgodze się z Lena że jakoś inaczej niż w ciąży z Majusią ale brzusiu piękny, synuś bardzo sie rozkopuje już? a jak z imieniem wybrane już?

Kasiulka śliczna "kluseczka" z Majeczki, oj cos o tym wiem bo bywa ciężko, ale chyba tak naprawde wszystko zależy od dziecka ja mam porównanie bo jak urodził sie Tomek to Asia nie miała jeszcze 2 lat ale było mi łatwiej w sensie organizacyjnym niż teraz nawet jak jestem cały dzień tylko z Tomkiem i Michałem, 2 lata temu spokojnie wychodziliśmy na spacery i to długie, ba nawet psa zabierałam, Asia grzecznie posiedziała ze mną na ławce jak trzeba było nakarmic Tomka ale coś za coś była o wiele bardziej zazdrosna niż jest Tomek, dla odmiany teraz ciężko mi ze spacerami ja + Tomek + Michał - wszystko jest ok przez pół godz a później nie wiadomo czy pilnowac wózka czy biegać za Tomkiem, a gdybym musiała nakarmić Michała na spacerze to nie wiem Tomek musiałby być chyba przywiązany do ławki żeby nigdzie nie uciekał, dla tego na spacery wybieramy sie z obstawą babci do południa i taty po południu najczęściej:-)

Zyraffka oj tak moje to wyjatkowe okazy spokoju...... jak śpią :-D:-D:-D:-D
jakoś daje rade bo ktos w końcu musi;-), już chyba doszliśmy do wprawy organizacyjnie co i jak ale wieczorem to ja już padam na pyszczek dość często, dobrze że choć nocki ok i jak młody pójdzie spać ok 20 to cycamy w okolicach 2 dopiero więc tu narzekać nie mogę bo przynajmniej się wysypiam a to duzo daje
co do remontu i przeprowadzki to faktycznie może być ciężko ale pomyśl jaki komfort będzie później.... na swoim :)

wszystkiego najlepszego naszym Aniom

Ostatnia edycja:
moje Skarby:

po wyjsciu ze szpitala:
DSC_0013.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0013.jpg

DSC_0010.jpg

eagle - wow ty to niezła jesteś, ze trojkę ci się udało jednocześnie położyć:tak: a to Asia jeszcze śpi w dzień?
co do imienia to jeszcze nie zdecydowane ale ostateczny wybór chyba będzie miedzy Wojtusiem a notabene Michałkiem:-D:-D:-D

zyrraffka - pierwsze zdjęcie rozczulające, a na ostatnim Sylwusia do schrupania, słodziak:tak::tak:

Ja coś dzisiaj kiepsko się czuje:-( brzuch mnie boli, dobrze ze po południu wizyta
a jeszcze naokoło mi tu wiercą, brrr takie są uroki mieszkania w nowo wybudowanym budynku:baffled:

Zyraffciu słodkie te Twoje skarby, wrzucaj więcej fotek :)

Gosiagro
wybór imion rewelacyjny ;-) a będzie podglądanko Wojtusia vel Michałka?
a Asia już nie bardzo chce spać, może tak z raz w tygodniu udaje się że zaśnie jak ją chłopaki za wcześnie rano obudzą a tak to zazwyczaj już nie śpi, a patent na dziś to cycanie z Michałkiem później młody do łóżeczka na chwilke zabawy, w tym czasie ululanie Tomka, położenie spać Asi ( w sensie rozłożenie łóżeczka) i powrót do ululania Misia - niestety tatuś nauczył zasypiać na rączkach i młodzieniec coraz częściej to wykorzystuje:baffled:

reklama
Do góry