reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

mój mąż jest za tym by dać tapety ją jakoś nie widzę pokoju dla Gai w tapecie!
a kuchnia to dla mnie czarną magia oglądałam wczoraj zmywarki i zlewy na pewno zlewy chce z pyramisa narozny!!a dalej nic nie wiem
a jaki maż wymiar kuchni? może coś podpowiem :-) kurde słyszałam że narożne są niezbyt w użytkowaniu-ale wiadomo każdy woli coś innego :-) zwłaszcza jak jest zmywarka :-) polecam hotpoint ariston :-)

tapeta neeee. już widzę dziewczyny wszędzie dłubiące :-) bo sie fajnie odrywa hihihi

reklama
cześć Dziewczyny.
Dzieci śpią, obiad się gotuje więc mam 5 minutek.

Sylwia grzeczniutka, je, śpi i robi kupki. Wczoraj odpadł pępuszek :-)
Za to z Łukaszkiem mamy jeden wielki haos.
Zaczynając od tego, ze nie je już nic poza mlekiem przed spaniem, co pogarsza jeszcze sprawę bo jak jest głodny to jest mega marudny, kończąc na awanturach o byle co. 6,5 roku studiów pedagogicznych nie pomaga okiełznać tego buntu. Tak się rozchwiał od mojego pójścia do szpitala, że nie do opisania co się u nas dzieje. Już nie raz ryczałam z bezsilności. Mam nadzieję, ze jakoś przetrwamy ten trudny okres.
Ja po porodzie mam wilczy apetyt, ciągle bym coś jadłą, więc zamiast chudnąć roztyję się pewnie jak nigdy :-(

nadika
- współczuję złego samopoczucia ale najgorszy okres ciąży masz zaraz za sobą i mam nadzieję, ze wszystkie dolegliwości miną.

hej wam.
Zyraffka nie no moze is enie roztyjesz:-) jesli karmisz piersia to mala z ciebie wszystko wyciąga :-D ja z Mikim takmialam i karmiac piersią jadlam duuuuuuuzo :-D i chudlam :-D
emalia Gratki :-)

No malo tutaj napisane widać.. wakacje i chyba kazda kozysta z odrobiny lepszej aury :tak:

reklama
Jejku witam moje kochane dziewczyny:-)- dawno nie zaglądałam do was- GRATULUJE WAM WSZYSTKIM bo prawie każda ma już po 2 bobaski - jakie te maluchy słodkie

Lenadtr - dziękuje za to, że każdego dnia pamiętasz o mojej Jagódce- dziękuje wam za pamięć moje kochane czerwcóweczki.

Wiecie - minęły już dwa lata od tamtego czasu - tak się zastanawiam i nawet zajadam już od paru miesięcy folik i przebadano mnie wzdłuż i w szerz ale jakoś się boje. Tak się boje, że to wszystko się znowu powtórzy a ja tak bardzo bym chciała raz jeszcze spróbować...

Do góry