emalia82
Fanka BB :)
Krakowianko- witaj kochana. Staraj się kochana i nie zastanawiaj, bo będzie dobrze ( może razem nam się uda 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam o niej prawie każdego dniaJejku witam moje kochane dziewczyny:-)- dawno nie zaglądałam do was- GRATULUJE WAM WSZYSTKIM bo prawie każda ma już po 2 bobaski - jakie te maluchy słodkie
Lenadtr - dziękuje za to, że każdego dnia pamiętasz o mojej Jagódce- dziękuje wam za pamięć moje kochane czerwcóweczki.
Wiecie - minęły już dwa lata od tamtego czasu - tak się zastanawiam i nawet zajadam już od paru miesięcy folik i przebadano mnie wzdłuż i w szerz ale jakoś się boje. Tak się boje, że to wszystko się znowu powtórzy a ja tak bardzo bym chciała raz jeszcze spróbować...