reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zyrraffka- a kiedy przeprowadzacie sie do nowego mieszkania? już niedługo będziecie sami ! ja teraz dopiero doceniam co to znaczy mieszkać samemu po tygodniowym pobycie babci Rafała u nas :szok::-D;-) Zdrówka dla Sylwusi! A jak Łukasz? Zaczął jeść? u nas na niejadka jest jeden sposób=zjada prawie wszystko! Bicie Brawa działa , szkoda tylko że z sikaniem nie działa :-(działa tylko wtedy kiedy ja sikam - Klara bije mi brawo:nerd::baffled::szok::rofl2:
a-my na takie uczulenia od np komara dostałysmy hydrocortizon ale staram sie stosować jak najrzadziej...

Kasiulka- współczuje zapalenia, ja nie przechodziłam ale domyslam sie jaki to ból.

U nas wszystko dobrze! Klarka gada jak najęta, przed chwilą kazała sobie wszystkie spinki zapiąć na włosach i załozyc sukienke a teraz mówi dawaj włączaj miki :szok::happy::rofl2::baffled: pozdrawiamy wszystkich:)

reklama
Kasiulka zdrowka zycze! nieprzechodzialam przez to wiec niewiem jaki to bol,jedynie wyobrazic sobie moge!
p.s dzis mi sie snilas i twoje coreczki ze sie poznalismy:) chyba bedzie trzeba to zrealizowac..:)

Ola fasola
to Klarka mala modelka:) Amelia tez kaze zakladac sobie opaski robic kitki,czasami chce zalozyc cos innego:szok: a najwiekszy ubaw jest jak pojdziemy do mojej mamy to czasami tak bywa ze Amelia kaze mamie zalozyc cos innego :szok::szok: wczoraj mama jeszcze byla w pizamie,jak tylko to Mela zobaczyla prowadzila mame do szafy zeby sie przebrala haha

witajcie niedzielnie

ja korzystam że chłopaki śpią, obiad się kończy to moze coś popisze :tak:

Kasiulka
wspołczuje oby przeszło precz szybciutko a Ty mamusia wracaj do pełni sił, ja co prawda nigdy nie miałam ale mogę sobie wyobrazić
jedynie co to raz przy Tomku - dziecię smacznie spało a mnie cyca razsadzało od przepełnienia - co za ból, ani to dotknąć ani odciągnąć i jeszcze w srodku nocy musiałam męża budzić żeby coś na to poradził i rozmasował
julia a to aparatka z Amelci?:-)

Ola_fasola a co? jak na prawdziwą elegantke przystało odpowiednia ilość spineczek musi być

Żyrafciu a jak u Was? jak Sylwusia, trzymam mocno kciuki żeby jej szybko przeszło? a jak z jej jedzeniem nadal tak ulewa?

Nadika jakk nóżka Natanka? przeszło?

Emalia jak Wasze staranka? u mnie wczoraj była przyjaciołka i ma już taki fajny brzusiu - ech pomyśleć że jeszcze niedawno ja sie z takim toczyłam :-D

ech i tyle koniec mojego pisania bo misiak woła... jak nic zegarek w żołądku ma :)

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Damiś nadal przeziębiony ale ma się dobrze. Natomiast teraz ja poległam. Umieram. Głowa pęka, katar i takie osłabienie że szok. Gratuluję odpieluchowanym i gadającym maluszkom! U nas tylko mowa się poprawiła, z pampersem jesteśmy w lesie :zawstydzona/y: Pozdrawiamy wszystkich!

Czy ktoś kupował kiedyś wycieczkę przez biuro III Millenium? macie jakieś opinie na ten temat? szukamy ofert i najbardziej nam pasują przez to biuro ale nie jest nam znane i trochę się boimy.

cześć

olasfasola- przeprowadzimy się, jak mąż odśiweży mieszkanie, trzeba tam ściany troszkę pogładzić bo są w opłakanym stanie i pomalować. Mąż sam robi i nie całymi dniami bo trzeba wyjść z dzieciakami na spacer, to zakupy zrobić itp. więc nie jest to kwestia niestety jednego dnia. Z jedzeniem Łukaszka jest minimalnie lepiej, są lepsze i gorsze dni. Ostatnio do menu udało się włączyć rosół z makaronem cars :-D czasem zje dwie łyżeczki a czasem małą miseczkę, do tego doszły nektarynki i kiwi. I nadal nieśmiertelne danio i monte :eek: U nas zadne brawo i inne sztuczki nie działają niestety z jedzeniem :-(

eagle- już nic nie jem oprócz chleba z wędliną, ziemniaków, marchewki i gotowanego mięsa a Sylwia nadal ulewa więc to raczej nie wina mojej diety. Chyba ją dzisiaj brzuszek pobolewa bo ma ataki płaczu i śpi niespokojnie po pół godzinki i tylko przy cycu się uspokaja.

kasiek- zdrowiejcie szybko! co to za chorowanie w sierpniu :eek::-(

Sylwunia dzisiaj skończyła miesiąc :-)

reklama
Do góry