Ola_fasola
Moderatorka
Zyrraffka- a kiedy przeprowadzacie sie do nowego mieszkania? już niedługo będziecie sami ! ja teraz dopiero doceniam co to znaczy mieszkać samemu po tygodniowym pobycie babci Rafała u nas 
;-) Zdrówka dla Sylwusi! A jak Łukasz? Zaczął jeść? u nas na niejadka jest jeden sposób=zjada prawie wszystko! Bicie Brawa działa , szkoda tylko że z sikaniem nie działa :-(działa tylko wtedy kiedy ja sikam - Klara bije mi brawo

a-my na takie uczulenia od np komara dostałysmy hydrocortizon ale staram sie stosować jak najrzadziej...
Kasiulka- współczuje zapalenia, ja nie przechodziłam ale domyslam sie jaki to ból.
U nas wszystko dobrze! Klarka gada jak najęta, przed chwilą kazała sobie wszystkie spinki zapiąć na włosach i załozyc sukienke a teraz mówi dawaj włączaj miki

pozdrawiamy wszystkich

a-my na takie uczulenia od np komara dostałysmy hydrocortizon ale staram sie stosować jak najrzadziej...
Kasiulka- współczuje zapalenia, ja nie przechodziłam ale domyslam sie jaki to ból.
U nas wszystko dobrze! Klarka gada jak najęta, przed chwilą kazała sobie wszystkie spinki zapiąć na włosach i załozyc sukienke a teraz mówi dawaj włączaj miki